LadyBugg Kızlar Yumoş haricinde kullanıp memnun kaldığınız , kokusu cok güzel olan yumuşatıcınız var mı? Çamaşırlarınız için ne kullanıyorsunuz ?
zeynepliyakusum LadyBugg evet kızım zaten artık 1 buçuk yaşında bazen bizim kıyafetlerle onunkileri beraber atıyorum.ama kokusu çocuk parfümü gibi değil normal yumuşatıcı gibi benim çok hoşuma gitti
lalbg LadyBugg mükemmel bi kokusu var gerçekten. Özellikle nevresimleri onunla yıkayınca inanılmaz huzurlu uyuyorum☺️
seymabykn Bingo soft bebeğimin kokusunu kullanıyorum annemden alışkanlık ☺️ Ama kızımın yumoş un doğal özler yazılanını kullanıyorum mis gibi kokuyor yumuşatıyor ☺️
gocebebirbayan LadyBugg vernel kullanıyorum lavanta olan. Çok güzel hafif bir kokusu kalıyor çamaşırda kuruduktan sonra 😇
3yasakadarsifirekran LadyBugg bingo soft kuzumun kokusu çok memnunum vernel , yumoş kullandım en kalıcı bingo
kaganege LadyBugg vernel pembe olan. Annem,kayinvalidem,ablam çamaşırlarını cok guzel koktuğunu söylerler. Ne kullandigimi sorarlar. Yarım kapaktan fazla koymam hem.
Kbr11 Vernel max kullanıyorum bu zamana kadar herkesin çamaşırı mis gbi kokardı asınca benimki hiç öyle olmazdı çözümü bunda buldum 😂
Eminerd LadyBugg bingo lovely kullanıyorum evlendiğim günden beri değiştrmedim 😍😍 bi arkadaşım parfümün çok güzelmiş demişti 😅