Balkizlarim Gunesmerve bize doktorumuz sma optiro önermişti ve 18 ay boyunca kullanmıştım çok memnundum bir doktorunuza danışınız isterseniz daha iyi olur 😍
Rainnnn Gunesmerve lif derecesi ve hindistan cevizi yağı similacta yüksek. . Ben onu kullanıyorum 2 ayda bir sma alıp değişiklik yapıp tekrar similaca dönüyorum
Ada_10 Biz hipp kullanıyorduk 2 buçuk aylıkken reddetti 2 hafta kadar hiç mama almadı. Sonra araştırmalarım sonucu bebelac gold aldık onu kullanıyoruz o zamandan beri hiç bi sorun yaşamadık inş böyle de gider.
KFsahin Aptamil neden kullanmıyor kimse ya 🙄 içerik olarak kötü mü diğerlerine göre hep sma yada hip duyuyorum
Linailkay Gunesmerve doğduğundan beri bütün mamaları denedik hipp bebelac gold aptamil hepsi gaz yaptı sma aldık en son onu sevdi hşc bir sorun yaşamadık 3 aydır sma kullanıyoruz
Edanurkkeless Gunesmerve içerik olarak en iyi mama hipp combiotic ama bebeğinize yarar yaramaz o ayrı konu anne sütüne en yakın vitaminler en çok hippte var doktorların incelemelerine göre