Rainnnn Kızlar nasıl yapıyosunuz . Eskiler çok cıvık yapıp biberonla veriyomuş . Kaçıncı ayda verdiniz nasıl yaptınız kıvamını
Sy2019 Rainnnn pirinç unu tok tutup ama besleyiciliği yokmuş canım bizim doktor öyle demişti ben hiç vermedim bilgin olsun diye yazayım dedim
tugbahy6 Rainnnn çok sağlıksız asla uzun uyusun diye öyle bir şey yapmam emek fedakarlık gerektiriyor kalkıyoruz bazen 3 değil 7-8 kez yapacak bir şey yok
lilayko_ Rainnnn canım anne. Bende aynı düşünmüştüm aşırı kabız yapıyor sakın verme. Kabızın huzursuzluğu daha zor. Onun yerine tok tutsun istiyorsan tereyağı un kavur sütle birlikte biberon maması yap ver.
Sldmrt Rainnnn pirinç ununu eskiler veriyormuş siz vermeyinn. Safi şeker ve karbonhidrat yüklemesi çocuğa gereksiz.
Deletedmom5455451 Rainnnn bende fark etmedi katı mama da versem şişe mamasj da o çocuğa bağlı 5 aylık bebek 3 saatde bi zaten acıkıyor gece uykusuda sonradan oturuyor 1 yaşında bebeğim gece 1 kes kalkıyor daha yeni yeni oda
Rainnnn Deletedmom5284 mama ile besleniyor 10 gün sonra ek gıdaya başlicaz tok tutar uzun uyur diyolar gece 2-3 saatte bir uyanıp mama içiyor
Sy2019 Rainnnn hazımsızlık yaşar ek gıda ya geçin önce ki bu konu hakkında en iyi bilgiyi doktor verir çocuk boş boş şişecek ama zerre vitamin almayacak bu seferde uzun uyur diyenler çocugun kilolu diyecek o yüzden cevreye kulak asmayın çocuk daha küçük öyle uzun uyuyamaz ki annesi
Deletedmom5284 Rainnnn gece beslenmesini kesebilirsiniz pirinç unu gece yenmez, siz uykunuzdan kalkıp gece 3te pirinç pilavı yeseniz rahat yatabilir misiniz, onun canı neki daha
Rainnnn Deletedmom5284 ben gece vercem demedim ki uyumadan önce versem anlamında dedim bebeğim için en iyisi olsun istiyorum bilmediğim için post açtım . Yani gece yatmadan pirinç unu sonrasında mama içirsem diye anladınız mı
Rainnnn tugbahy6 ben kalktığım için şikayetçi değilim bebek uzun uyusun daha iyi olur diyolar o yüzden diyorum . Kolik bebek annesi olduğum için zorluklar bana işlemez yani sabır taşıyım mübarek
Rainnnn lilayko_ onu ilk kez duydum gece çok uyanıyor acaba bi sıkıntı olur mu herkes açlıktan diyor sağlıksız uykudan hasta olur diyolar