Keremcanannesi İyi geceler oğlum 17 aylik doğumdan beri düzensizlik vardı zaten de 3 aydir düzenliydi bu ay 7 gün geçti test yaptim kenara koydum aksam baktim böyle sizce olabilirmi ki
MiracAlpinveUmutunAnnesi Keremcanannesi Orda 2 ayrı silik çizgi var gibi testi bir kac gun sonra yenileyin yada kan testi verin en garanti olanı
JackDaniels Keremcanannesi Kenara koydunuz ne kadar süre geçti? 5-10 dk sonrasında çıkan çizgiler geçerli kabul edilmiyor kutunun üstünde yazar tam dakikası😅
Birdunyabircennetannesi Valla benimkisi 4 5 saat sonra çıktı hemde baya silikti ve hamileydim. Eğer yoksa testte genel olarak çıkmıyor çizgi kaç tane test yaptım olmadığında çıkmadı hiç yani
miraneliz3402 Keremcanannesi yarın Sabah yapın var gibi duruyor ama 7gun geçtiyse eğer çok net çizgi çıkması lazım sabah aç karnına deneyin Emin olursunuz varsa hayırlı olsun ❣️❣️
Keremcanannesi miraneliz3402 Yarin yapicam yinede ne bilim allah isteyene versin beklemiyodum aslinda
Mavis34 Keremcanannesi kuruma çizgisidir ilk 5 10 dk içinde çizgi olmadıysa sonra çıkanı dikkate almayin
gocebebirbayan Keremcanannesi ilk 5 dk içinde çıksaydı hamile olabilirdin ama 14 saat kadar sonra baktığın için bu çizginin çıkması normal kuruma çizgisi o. Hamile değilsin canım. Hamile olsan ikinci çizgi birinciden önce çıkıyor hatta