Zeyn0206 40 günlük bebeğim geceleri 60 içiyor 3 saatte bir az mı sizin bebekler ne kadar içiyor acaba
Berna2121 Be Zeyn0206 bence her kalktığında ve yatihinda veer mamaysa meme gibi düşün istedikçe ver ki o zaten doyunca istmyr
Annesiballisiii Zeyn0206 bence normal miktarı. İçiniz rahat etmiyorsa miktarı biraz fazla yapıp deneyin içerse bundan sonra fazla yaparsınız
Zeyn0206 Biroglanannesi kaç kilo doğdu acaba ve şimdiki kilosu kaç kiloya göre hesap ediliyormuş galiba
Biroglanannesi Zeyn0206 ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum . 3-4 saatte bir uyanıyor. Bazen 6 saati bile bulduğu oldu
Zeyn0206 Biroglanannesi anladım benim ki de 3 saatte bir uyanıyor bazen 2 saatte bir çok yorucu oluyor peki bir an da hepsini bitiriyor mu mesela ben 90 yaptım bir saatte anca bitti bir anda içmiyor
Zeyn0206 Annesiballisiii denedim de kaldı mama bir saat sonra kalan 30 u verdim yani öyle söyleyeyim sonra bir saat sonra ağladı 30 daha verdim parça parça oluyor içmiyor bir anda ne yapacağımı nasıl hesap edeceğimi şaşırdım
Biroglanannesi Zeyn0206 120 cc yi bitirmesi 5 dakikasını anca alıyordur . Benim bebiş baya iştahlı canım