Elif_mira20 Zelihab sabır edeceksin canım inan onlar hiç.bir şey 1 hafta sonra gececek ben şuan devlerin devi 4. Ay atağı yaşıyorum psikolojim pert🤣
Omurbebek Zelihab üfff ben beşinci hafta atağında çok Hemde çok yorulmuştum o neydi ya 😖😖😖 bi hafta uyumadım. Bebeğim sürekli memeye yapışıktı uykusunu kucağımda tamamlıyordu 😍 şimdi de sekizinci hafta atağını yaşıyoruz bunu da atlatacaz inşallah 🙏
Alka Zelihab sabır canım ya. Yapacak bişey yok . Bende ağlardım onla sabaha kadar. Evde dolasirdik kucakta. Anca susardi 😂
Rainnnn Zelihab bebeğim 3 ay kolikti şimdi 4 ay atağında kurşun bile işlemez bana şuan sabır ve metanet birazda şükür 😂🙏🏼
Mermaiddd Elif_mira20 kaç günlük bebeğiniz benimki 3 ay 26 günlük oldu bu ay zaten çok huysuz ama son bir haftadir huyları değişti daha fazla ağlıyor ev dışından insan görmek istemiyor ağlıyor uykusu daha çok bölünüyor benim dışımda kimsede durmuyor bendede hemen meme istiyor yara oldu emzirmekten ataktanmi dış çıkarıcak ondanmi bilmiyorum ama bende bunaldım çok üzülüyorum gecmiyecekmis gibi geliyo.
prensesannesiiiiiiiii Ataklar nasıl oluyor? Benim bebegim 5. Haftada hic degismedi suan 8. Hafta atagındayız bir farklılık yok🤷🏼♀️
Omurbebek prensesannesiiiiiiiii ağlaması sürekli emmek istemesi. Uyku düzeninin Değişmesi. Bizim ki beşinci haftada gözleri fıldır fıldır etrafı izliyordu dikkatli dikkatli herşeye bakardı.
prensesannesiiiiiiiii Omurbebek benimkinde öyle ben huzursuz degil aglamıyor yeme düzeni normal demek istedim yoksa etrafa karsı cok ilgili ve ben konustugumda gözümün icine bakıyor 🥰
Klyldrm Benimki gündüz sürekli uyuyor gece anamı ağlatıyor🤦🏻♀️ 5. Haftadayız bu da mı atak oluyor böyle değildi
Cnsysl Bizde şuan 5.haftadayız aynı seyleri yasıyorum hatta doymuyor bu cocuk diye annemler mama takviyeside verdiler gunduz ben biraz uyim diye dayanmak lazım büyüyüp ele avuca gelsinler istiyorum bende biran once ☺️🙏🏻
Elif_mira20 Mermaiddd benimde 3 ay 27 günşük aynı şeyleri yaşıyoruz canım benimkide öyle huzursuz mutsuz arabada uyutuyorux bşr uykusunu ağlamasın diye bakalım 18 gğn kaldı sabır edicez artık mecbur
Derya2867 Zelihab ağlaya ağlaya atlattık allahtan kısa sürüyor bu atak sonrası gülücük saçıyor çok güzel