Elenabebek Kizim yuzunu ayaklarini cok ciziyor Tirnaklarinu dibine kadar kestigim halde . yuzu surekli kan icinde esimde cok kiziyor bana ama artik eldiven takmaknta istemiyorum . ne zmaan geciyor bu yuz cizmeleri😔
deniz-95 Elenabebek tamam. Öncelikle eldivenleri çıkarın. Bebekler için küçük törpüler var. Bizimkilerden daha küçük. Normal törpü ile de yapabilirsiniz ama ona özel olmalı mikrop açısından. Tırnaklarını kestikten sonra törpüleyin sivriliklerini alın. Ondan sonra istese de çizemez kendini.
Elenabebek deniz-95 eldiven takmiyorum zaten torpuyude denemedjm yapamadim tesekkurler yinede tavsiyeniz icin
Esen3535 Elenabebek canım yavaş yavaş yap yada uyurken falan korkacak biseyi yok sen annesin herseyiyle ilgileniyorsun zaten onu da yaparsın
deniz-95 Elenabebek törpü zarar vermez ona ya çekinme ondan. 😊😊 kendini çizmemesi için yapacan öyle düşün. Başka yöntemi yok ben çareyi törpüde bulmuştum. Yoksa yüzü haritaydı benimkinin 😂😂😂
Elenabebek deniz-95 bi deneyim yarjn o zaman benim kizimin yuzude cok kotu sanki kedi parampsrca etmis gibi 🥺 tesekkurler
Sely Elenabebek kesip törpü yapamıyorsanız cani acımasın die o zamn bebeklere uygun tırnak makinası var törpü hiç cani acimiyo kisaltiyo torpuluyo fiyti çok yüksek değil isterseniz onu deneyin