yareninannesi11 Kızlar yardım edin Allah aşkına alaturka tuvalet tıkanıklığı nasıl geçer karbonat sirke üzerine sıcak su döktüm faydası yok bu saatte markette yok lavabo açıcı da alamam napıyım nolur yardım edin kaldı öylece ya 😫
Sarikuzumalp yareninannesi11 Peçete falan tıkanmıştır kesin. Çubuk yardımı ile kendiniz çıkarın bence yoksa diğer açıcılar açmaz. 🤦♀️ Yani taşabilir Allah korusun 😃 Maske eldiven falan takın yapın mecbur 🤦♀️
Elif_mira20 yareninannesi11 ay hiç olmayacak şeyler hiç olmayavak zaman da olur zaten Allah yardımcın olsun bacım zor işin gece gecd
Busragonullu yareninannesi11 Bu işleri yapan insanlar var ufak Bi makina ile çubuk yardımı ile tıkanan yeri tespit edip açıyor kırma dökme işlemi olmuyor 1 kere benim başıma da gelmişti oradan biliyorum yarım saatini almamıştı açmak Tikanikligin sebebi ise oyuncak araba imiş Ondan sonra da hiç tikanmadi
yareninannesi11 Sarikuzumalp dün misafir vardı ondan sonra baktım tıkandı ama tuvalette çöp kovası da var bilmiyorum ya günahlarını alamam 😂