Seymagil Nasıl alıştırabilirim 🤷🏼♀️ tatlı olunca çok güzel yiyor meyve olsun pekmez olsun ama sebzeye sıra gelince ağzını kitliyor, nasıl sevdirebilirim öneri var mı 🥺
Asilahmet Seymagil haşlayıp dene aralıklarla ama kızartıp dene sulu yemeğini dene illaki birini sevecektir benim oğlumda öyleydi şuan çok şükür 18 aylık olucaz kuru fasulye pilav bile yiyor 😄😃
Seymagil deniz-95 yaa 😬 sevmesi gerek çünkü et yumurta yoğurt filan yiyemiyoruz tek çare sebze ve mama ile beslendiği için sebze yemesi gerekiyor artık 😅
duruyekta duruyekta Seymagil yada çorba yapın. Bazen kızıma taze fasulye,kapya biber falan karıştırıp çorba yapıyorum blenderden geçiriyorum. Bamyadan falan da yaptığım oluyor. Bazen severek içiyor bazense yarım yamalak.. ya bende sebzeyi sebze olarak yesin istiyorum yani hepsini orjinal haliyle tanıyarak.. ama olmuyor iste
Seymagil deniz-95 yok hiç denemedim nasıl oluyormuş ki 😅 7 buçuk aylık yiyebilir mi mücver bilemedimki
deniz-95 Seymagil benim bebem de alerjik. Çok zor 😞 3 ay diyet yaptım. Doktor yavaş yavaş aç diyeti. Ek gıda sürecinde de yoğurt vs tattır reaksiyon görürsen verme dedi. Ne etçez bilmem🥺
deniz-95 Seymagil ya bilmiyorum yer mi de. Yumurta bağlayıcı bir ürün ya. Yumurta kullanamadığın için onun yerine nohut suyu kullanılabiliyormuş bağlayıcı özelliği için. Bende denemedim alerjiyi araştırırken görmüştüm😂😂😂
Seymagil basakhanim34 tavuk henüz denemedik tavuğu bulursak deniycez ama dana ve kuzu alerjimiz var yine de teşekkür ederim 🙂
Seymagil deniz-95 ayy 😒 Allah yardımcınız olsun bizim kesinlikle 8aya kadar yasak dedi doktorumuz sonra onun gözetiminde deniycez direkt yoğurt vermeyin sizde pankek kek falan yapın verin 🥲
Seymagil duruyekta bu sebzelerin mevsimi değil mevsim sebze sini de hiç sevmiyor😅 yine de teşekkürler 🙂
Deletedmom5284 Seymagil karnabaharı et gibi baharatlayıp deneyin etten farkı olmuyor diyetteyken yaparım😂
Seymagil Deletedmom5284 karnabahar daha denemedik ama güzel fikir yarın ilk işim onu denemek 😅 ama bebişe baharat biraz zor 🥲 7 buçuk aylık 💔