Gelecegimsin Kızlar oglum 2yasında yaklasık 1haftadır agız kokusu var anlamadm sizce neden oluyor olabilir köyü bişe degildir inşallah doktora götürmelimiyim sizce
Yelda35 Gelecegimsin boğaz enfeksiyonu, diş çürüğü gibi olabilir. Ağız kokusuna bir annede gördüm muz ile sarımsak ezip veriyordu alıyormuş
Gelecegimsin Yelda35 Boğaz enfeksiyonu olsa böyle hasta gibi olmaz mı ateşi falan öyle bir durum yok keyfi falanda yerinde ama sadece ağız kokusu var dişini kesinlikle fırçalatmıyor çürüyor olduğunuda düşünmüyorum yani görmedim hiç
Kbrbisi28 simsimum buna katiliyorum cunku cocukken bendede parazit vardi ve cok cekmistim bi doktora danisin derim umarim kotu birsey cikmaz minikte ❤️
Balliberk Diş çıkartıyor olabilir.Oğlumda yaşamıştık Doktorumuz diş patlarken olabiliyor ağız kokusu demişti
Pembebeyzmavi Gelecegimsin yaa bizdede kızım 19 aylık bu hafta ilk kez oldu bir kaç kere ağız kokusu her zaman olmuyor ama arada bir dikkatimi çekti neden olur?
Balliberk Pembebeyzmavi İnşallah diştendir.Üzmeyin kendinizi.Ama siz yine de doktorunuza bir götürün içiniz rahat etsin
Pembebeyzmavi kubra17- ondan olabilir mi? Ben emzirmeyi yeni bıraktım hemen peşine ağız kokusu oldu. Doktor alakası yok diyor ama banada çok tesadüf geldi yani
Pembebeyzmavi Balliberk doktora sordum diş temizliğine dikkat edin ciddi bişey olduğunu zannetmiyorum dedi. Zaten hastalık olsa başka belirtilerde olurdu bilemedim🤷♀️
Asl90 Gelecegimsin enfeksiyon olabilir. Benim oğlumda ara ara oluyor ben farkediyorum hemen sarımsak yediriyorum yoğurtla falan çiğden geçiyor. Dişlerde sorun toksa tabi boğaz enfeksiyonu olabilir
Balliberk Pembebeyzmavi Ben ilk farkettiğimde midesini üşüttüğümü düşündüm.Ama kusma veya başka bir belirti olmadığı İçin doktora gitmedik.Bir sonraki rutin kontrolümüz de söyledim doktora.O zaman öğrendim.Nitekim de sonraki çıkan bir kaç dişinde yine aynı şekilde koku oldu ve geçti
Balliberk Pembebeyzmavi Koku köpek ve azı dişler çıkarken olmaya başladı.Sizde bir kontrol edin belki öyledir
kubra17- Pembebeyzmavi tabi benim yeğenlerimde de oldu çoğu çocuk anne sütü nü bırakınca sabahları ağız kokusu başlar