RobinAren Kızlar oğlum şuan 5ay 19 günlük gündüz 3 saatte yarım saat şeklinde uyur gece uykusuna tam 12 de geçiyoruz ama 6 dan sonra uyutmuyorum(istisnalar hariç) ve gece saat başı uyanıyo nasıl düzene sokabilirm
Loreyli RobinAren 5 aylık bebek için çok uzun 6 saat uyanık kalma süresi. Yorgunluktan da uyuyamıyor olabilir
Sunshinemom RobinAren benim bebeğim 7 aylık 2.5-3 saatte bir uyuturum hep. Gece uykusu önce de 3 saat fln uyanık kalır yani 6 saat hem gelişimi açısından olumsuz bişey. En geç 9da uyumuş olmalı bebekler büyüme hormonu salgılanıyormuş uykuda o saatlerde.herseye kolay alısıyolar daha küçükken bu alıskanlıga devam ettirmemelisinz
RobinAren Loreyli onu bende düşündüm aslında ama alışkanlık haline getireiğimiz için uymuyo 6 dan sonra
Loreyli RobinAren gece uykusunu öne çekmeye çalışın yine de. Büyümesi için önemli. Bir de ilerde çok zorlanırsınız siz de. Ben de epey uğraşmıştım oğlumun uyku saatlerini düzenlemek için ve sonunda saat 8de gece uykusuna yatıyordu. Yine geceleri uyanıyordu tabi 5-6 kere ama en azından erken uyuyordu