Mervenur11 Kızlar bebeğim 5 ay 26 günlük ek gıdada tadımlardayız yoğurt havuç verdim dün de kabak haşladım yoğurtla verdim dünden beri aşırı huzursız gece hiç uyumadı bugün de öyle devam ediyor diş mi çıkarıcsk diye şüphelendim Ama kabaktan da olabilir mi acaba ağır mı geldi diye de bir düşündüm dün akşama doğru bugün de öğlen yedirdim
Alpingo Mervenur11 kabak zamanı değil ki..senin yerinde olsam vermem..biz amasya elmasıyla başladık anne sütüne benzeyen en yakın besin oldığınu için..illa sebze yedircem diyorsan tatlı patates,bal kabağı,havuç,patates verebişirsin
kaganege Mervenur11 Yesil kabağın mevsiminde değiliz Sera ve ilaçlı oldugu için belki olabilir. Bal kabağı deneyebilirsiniz. Dis belirtisi var mı?
Kbrbisi28 Mervenur11 ben ek gidaya geciste ne yapabilirim ki diye dusunuyordum doktorumuz patates kabak ve havuc ile corba yapabilirsin demisti sonra onu pure olarakta vere bilirsin demisti 3 gun dene alerjik reaksiyon olusmaz ise arada boyle verebilirsin demisti gerci alerjimiz olmadi ama kizim hic sevmedi patates puresi yogurt ve biraz zeytin yagi yapiyorum pure halinde ona bayiliyor hatta daha olsa yerim der gibi bakiyor ama malesef dikkatini baska yone cekiyorum :)
Alpingo Mervenur11 veriliyor ama kış mevsimindeyiz zamanı değil:) yani hormonlu ve vitamin değeri yok gibi bir şey..siz bilirsinix🥰
Mervenur11 kaganege damaklarında hiçbir sertlik ele gelen bir şey beyazlık falan yok ama herşeyi çok ağzına götürüyor salyası da çoğaldı diye dişden olabilir mi dedim ama aklıma kabak da geldi hangisinden bilemedim