EnesEsra Menenjit aşısı yaptırdım bugün bebeğime bazı kesim yaptırmanın çok yanlış olduğunu söylüyor bazı kesim kesin yaptır konu ile ilgili detaylı bilgi bilen var mı ?
Ayb EnesEsra sağlıkçıların ve bilimin dediklerini dikkate alın sağdan soldan duyduklarınız canınızı sıkmasın👍🏻
araskuzumm0918 EnesEsra o bazı kesim acaba neye güvenerek menenjit aşısına karşı ?çok merak ettim ,içiniz ferah olsun iyi ki yaptırmışsınız bizde 2.dozu yaptıracağız bu ay bexero
Banum EnesEsra ben ilk dozu yaptirdim. Onemli bir asi oldugunu dusunuyorum. Cunku artik ulkemizde yasam geregi pek cok farkli milletlerden insanlar ile yasiyoruz. Ornegin suriyeliler. Dislamak icin soylemiyorum hemen kimse atlamasin. Ama benim cocugum herkesten kiymetli. Zaten doktorumda onerdi.
Gulus_2667 EnesEsra menenjit aşisinin birde B tipi çikmiş.onla ilgili bilginiz var mi ? B tipi menenjiti doktorlar daha çok ciddiye aliyormuş.ülkemizde de görülüyormuş bu hastalik.B tipinin aşisi daha pahaliymiş.hemşiremiz menenjitle ilgili durumlar karısık diye bu şekilde anlatti.bende henüz beklemedeydim yaptirmak için.
EnesEsra Bende bexsero alışını yaptırdım 460 tl ödedim bazı doktorlar bu aşının iyiliği kanıtlanmamış diyor bazıları kesin yapılmalı diyor herkesin kafası karışık yine saçma sapan şeyler bir anlamadım gitti vallahi
Fatmako Arkadaşlar benim kafam çok karışık bu menenjit aşısı ne zaman yapılıyor? Bebeğim suan 3aylık. Yan etkisi nedir bu aşının
EnesEsra Fatmako kalabalık olmayan bir ailede yaşıyorsanız Suriyeliler etrafınızda yoksa 6. Ayda ama kalabalık bir ailede yaşıyorsanız ve bu virüsün gelme ihtimali varsa hemen ilk doz dedi ve ben bugün 3,5 aylık bebeğime ilk dozu yaptırdım
durupelin Fatmako b tipi olan bexsero 3 ay da birinci dozunu yaptırdık gece ateşlenme oldu bizde calpol verdim 6 saatte bir dr öyle dedi biraz ağır bi iğne ama 72 saatte etkisi bitiyor ben yapılması taraftariyim
Banum koncuy69 8 ayina bir hafta kala yaptirdim. Yazliga gelmeden yapildin istedim acikcasi. 380₺ odedim.
EnesEsra aysenurkerem çok huzursuzluk oldu ağrısı vardır muhtemelen ama şurup vermedim mikroplarla baş edebilmeyi öğrensin diye vücudu ateşi olmadı çok şükür ama bütün gece uyumadım takip ettim çünkü olur demişti doktorumuz ...