ege2608 Doğum kontrol hapını kullanırken 16. Günde kahverengi akıntı geldi ilaca devam etmelimiyim bilginiz var mı ?
Kubra27 ege2608 normal canım lekelenme olabilir bendede oluyor arada hatta düzensiz adetde olabiliriyor arada
ege2608 Kubra27 adet olduysam peki devam etmem gerekiyor mu ? Doğumdan beri hiç adet görmedim bu arada
Kubra27 ege2608 evet canım hiç bırakmıcaksın biter diğer kutuya devam et ben iki aydır kullanıyorum adet oluyorum hatta bi iki defa fazla oldum
Syyyy ege2608 bende kullanıyorum. Çocuğum 5 aylık adet görmedim. İlacı kullandıktan 1 hafta sonra kahverengi lekelenme oldu 3.gün kırmızı kanamaya döndü. Doktorumla konuştum kanama 1haftadan uzun sürerse haber ver dedi. İlacı kesme dedi.
ege2608 Syyyy ben daha yeni başladım işte 16. Günüm 6 buçuk aylık bebeğim hiç adet görmeyince ne yapacağımı bilemedim ☺️
eceunverkanra ege2608 Ben de kullaniyorum 4ay oldu ara ara hala lekelenme yasiyorum doktorum normal oldugunu soyledi ☺️ Bir de hapi 1gun bile unutsaniz adet oluyorsunuz🥲 yani ben de oyle bir etki yapti haberiniz olsun bir kez deneyimledim onu🙈
Yoruldum ege2608 Bu hap aralıksız kullanılıyor adet olsanız da devam ediyorsunuz hiç kesmeden 28 li zaten
ege2608 eceunverkanra ya aynı şekilde bir gün öncesi unutmuştum gece kalktığımda aklıma gelip aldım demekki bendede aynı etkiyi yaptı 🙈
eceunverkanra ege2608 Evet maalesef oyle bi etkisi var hic unutmadan ve atlamadan duzenli icmek gerekli☺️