Sedaekrem Bız 5 ay 8 gunluguz 6. Ayı bekliyoruz ek gıda için ve alerjı maması kullanıyoruz anne sutu kullanamıyoruz malesef ki üç gun kuralına baslarken doktorunuz hangı sebzelerle baslamanızı onerdı kızlar benim aklımda yogurt bal kabağı avakado var ama doktoru yla konusmadım alerjik Bı enek oldugu ıcın sadece kendi dusunce bunlar su an
Pnarr94 Sedaekrem Merhaba 6 ay 22 günlüğüz bizde ☺️ 3 gün kuralı ile Yoğurt, havuç, bal kabağı, patates, elma, verdim şuan avokadodayız birde elmalı yoğurt verdim. Doktorumuz öncelikle sebzeleri önerdi meyve tadımlarını sona bırakmamızı söyledi
Senem1234 Sedaekrem biz doktor tavsiyedi ile 5.5 ayda başladık. Aslında doktorumuz bize şunu demişti. Mevsimine uygun sebze ver. İlk balkabağı , havuç , tatlı patates , yoğurt, kabak ve yumurta sarısı ile başladık. Yumurta sarısına alerji cıkmayınca beyazını da vermemi söyelmişti. Daha sonra meyvelerdi.
tineanigra Sedaekrem süt alerjisi varsa yoğurtla başlayamazsınız. Mevsim sebzeleri ile başladım en tatsızdan tatlıya gittim. Benim bebeklerim de alerjik şu an hala yoğurt veremiyorum. Koyun sütü bulursam inşallah onu denicez
Sedaekrem Senem1234 ucgun kuralına uc tane tadım olmıyacam mı cok saymıssınız 😂 ilk ucgunden sonrasını da saydınız sanırım
Senem1234 Sedaekrem ay yanlış anlattım sanırım. Her bir sebzeyi 3 gün denedik . Yabi ilk 3 gün balkabağı , sonra ki 3 gün havuç , sonraki 3 gün tatlı patates sonraki 3 yoğurt …….. ben tadınlar bitene kadar sebzeleri karıştırmadım. Doktorumuz bu şekilde önermişti.