Tugba06 Yine bir gün bitti uyku vaktimiz geldi.. Benim gibi bebişlerini uyutan anneler sohbet edelim az gelin 😇🌷
bjkbb Tugba06 gece uykusunamı yatırdınız bebisinizi sabah kaçta kalkiyo benimkiler 8 bucukta uyuyor sabahın sekizinde ayaktalar sizinki daha erken kalkiyo olsa gerek 🙂
Zyneepemree Tugba06 benim küçük sincapta uyudu uyutmak için uğraşıyorum uyuyunca da ev bomboş geliyor😂
Wolverine Tugba06 artık sabah erken aydınlanıyor hava oğlum da az ışık görsün gözleri hemen açıyor. Git gide aksam saatini erkene çekti. Şimdi uyudu mesela sabah 6da uyaniriz 24 aylık
Tugba06 Bir de artık havalar gec kararacak.. Uyku saatini nasıl ileri alcam yaaa kara kara onu düşünüyorum 🤭🤔
Tugba06 bjkbb 3 ay 19 günlük bebeğim. Aksam 7-8arası yatıyor sabah 5-5 bucukta kalkar.. Daha küçük oldugu için uyku süresini uzun tutuyorum. Geç yatmaya da alısmasın cok.. İdeal bence.. Havalar gec karardıgı için en gec 8 bucuga cekmek istiyorum
bjkbb Tugba06 anladım ama uyku saati rutinse bence havanın geç kararması etkilemez çok. Benimkilerin biri 32 aylık oldu biri 15 aylık oyunları anca bitiyo da uyuyolar 😃
bjkbb Tugba06 gündüz uykusunu ileri saate alabilirseniz veya uzun tutabilirseniz belki akşam biraz daha geç uyur
Tugba06 bjkbb oyle ama gezmek dısarda arkadaslara olunca aksamı 7sinde eve dönmek olmuyor yazın.. Gündüz de sıcaktan cıkılmıyor dışarı.. O yuzden uzatmak istiyorum biraz