Saudade Merhaba, yarın özel aile banyosu olarak bir otele gideceğiz kızım 50 günlük su termal su beraber gireceğiz, acaba bi sorun olur mu? Gideniniz oldu mu
Tugce3493 Saudade ben doktora danısmıstm sular banyo sularndan daha sıcak oldugu ıcın onermemıstı. Altı ay kesınlıkle dedı
Pol34 Saudade termal sularda kükürt oranı çok yüksek benim saçlarımı mahvediyor bebeğinizin cildine iyi gelmez çok hassaslar
TiniminiKayra Saudade ben dayanamiyorum ya o sicaga bebek hic dayanamaz bence cok küçük..bidr enfeksiyon fln kapar Allah korusun
Saudade Tugce3493 aile banyosunda hamam kurnasıda var orada suyu ayarlayarak yıkayabilirim en azından ama dimi?
Elfvli Saudade suyu ayarlarısiniz ama içerideki buhar sıcaklık bebeğe dokunur. Bu tarz yerleri onermiyorlar. Ben kendim bile fenalasiyorum.
EsZe Saudade Yani özel aile banyosu dediğiniz yerin ortamında buhar yoksa, evinizin banyosu gibiyse ortama girmesinde sıkıntı olmaz sanırım. Yine de çok küçük enfeksiyon vs kapmasından korkar ben onu yıkamazdım sanırım orda. Ama ortak ıslak alanlardakigibi ortam sıcaklığı yüksek ve buharlıysa 2 yaşa kadar önerilmiyor. Biz kızım 5 aylıkken gittiğimizde ıslak alanları eşimle sırayla kullanmıştık