Buse67 Doğumumun üzerinden 1 ay geçti kanamam az az oluyodu bugün aşırı derecede gelmiş ve çok koyu neden sizce
Sedefe Buse67 içinde ki pis kan akıyor olabilir cnım benimde kocaman avucumun içi kadar parça akmıştı çok korkmuştum meğersem 9 ay boyunca biriken pis kan akıyormş sen istersen doktoruna danış
Elifinannesiiiiiiiiii Buse67 az ya da çok gelebilir dırup tekrar başlayabilir. Rengi kokusu değişken olabilir endişelenme. dr aynen bu şekilde söyledi
Azraada58 Sedefe aynen doktor banada 40 45 gün kanaman olucak korkma normal demişti 3 günümde icimden kocaman bir parca bile cıktı valla
Buse67 Sedefe temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz peki ağdamı ben ağda kullanıyorum kanamam olduğu için gidemedim kuaföre
Sedefe Azraada58 bende banyoya girdim çıktı tam üstümü giyinirken bişeyin geldiğini hissettim hemen klozete oturdum kocaman parça düştü çok korkmuştum sanki düşük olmuş gibi bune diye annemde pis kan akıyor demişti arkadaşımda benimde öyle oldu diyince rahatladım
Sedefe Buse67 dikişli oldu için ağda yapamadım jiletle döndüm şuan jilet ile yapıyorum temizliği malesef
dlsclk Benim kanamam 60 gün sürdü bazen azalıyordu bazen çok geliyordu, ben ağda yapıyorum bi sıkıntı olmuyor
Buse67 dlsclk kendiniz mi alıyosunuz yoksa kuafördemi ben sezeryan oldum da daha gitmedim jiletede dönmek istemiyorum