Farahzeynep NekwaSultan bende de var, ortası delik yastık. İlk başlarda onunla yatırıyordum şu an onu da istemiyor 😂 koç burcu inatçı 😒
Glitter Farahzeynep bu bilinen bir yanlis. Bebekler yan degil sirt ustu yatmali ve kafalari saga sola cevrili olmali ki kendileri ayarliyor bebisler. Kafasi duzgun olur cunku kendisi bir saga bir sola ceviriyor zaten
Farahzeynep Glitter evet şu an kafası gayet güzel, doğru pozisyonda yatıyoruz artık uğraşmayacağım çevirmek için 😌
Tuba Farahzeynep benim oglum 2,5 aylikken dönüyordu bile ama uyurken dönmezdi hic. yaklasik 1 aydir uykuda yan dönmeye basladi😂
Puhukuzusu Farahzeynep bu Arada bizimki de dediğiniz gibi yapıyor , sırt üstü yatmış oluyor ilk baş ben yatırıyorum, ayaklarını kaldıracak sağa ya da sola yan yatmış oluyor :)
Tuba Farahzeynep başlangıç için iyidir yakında iyicene dönmeye başlar😄 şimdi tadını çıkart, ben bi yere bırakıp zor gidiyorum artık😂
Puhukuzusu Farahzeynep Uyurken kafasını sürekli diye başlayan cümleniz , aslında doğru olan. Sırt üstü yatıp kafasını sağa ya da sola çevirmeniz lazım. Doktorlar ve uluslararası sağlık kuruluşları böyle öneriyorlar boğulma riski için, 2 yaşına kadar
Farahzeynep Puhukuzusu kızım kendi kendine doğru yatışı bulmuş, bana ders veriyor beni yan yatırma diye 😂
Gulnuraraserol Farahzeynep benim oğlumda Benimle yan yatmama konusunda inatlaştı ne yaptıysam yan yatıramadım, şuan 9 aylık yaklaşık 1,5 aydır kendisi yan dönüp yatıyor
Farahzeynep Gulnuraraserol istemedikleri şeyleri yaptırmak imkansız. Benimki de çok rahtsız oldu dün yan yatırınca, bir şekilde gene kendini sırt üstü pozisyonuna getiriyor 😬
AsafYigitannesi Farahzeynep dikkat edin arkasına yastık koyarsanız bide yüz üstü dönerse Allah korusun
Farahzeynep AsafYigitannesi dün gece koymuştum sadece, yorumları okuyunca onu da bıraktım. Zaten boşuna endişelenmişim 😩
TugceSenelKavak Farahzeynep kızım neredeyse 5 Aydır o şekilde yatıyor. Kafası düz olur dediler ama çok şükür öyle bir sıkıntı da olmadı. Ben de kendi haline bıraktım. Sürekli sırt üstü yatıyor arada kafasını sağa sola çeviriyor.
Farahzeynep TugceSenelKavak kafasını sağa sola çevirirse olmuyormuş 🙄 kendileri dönmeye başlayınca zaten istesekte düz yatmayacaklar 😬
Farahzeynep Tuba geçen koltuğa koymuştum, baktım o şekilde döndü, koltuktan düşecekti son anda yakaladım. Artık yanına falan bir şeyler koyuyorum😅
Tatliskooo Farahzeynep yapcak bişi yok canım benim oğlum da sırt üstü seviyor . Yan koyuyorum arkaya da destek ama nasıl becerşyprsa düz oluyor.
Farahzeynep Tatliskooo sırt üstü daha sağlıklıymış, bizimkinin yan yatıyormış gibi kafası yana dönük zaten 🙄