kaansmom Kızlar saçlarım gür kuru ve sert 4-5 gün yıkamasam yağlanmaz . Şöyle saçları ipek gibi yumuşacık yapan şampuandır maskedir öneriniz varmı ya saçlarım elimden kayıp gitsin istiyorum 😂
Fatos_tekeeva kaansmom Ben bir şampuana Bemiks evigen Bepanthen ampul koymuşum önce onu kullanıyorum sonra restorex şampuan kullanıyorum 3 haftada saçlarımın dökülmesi azaldı uzadığını farkettim gerçekten çok canlandı 🥰
Vanilya kaansmom morfose un turuncu serumunu kullanabilirsin canım. Kokusu harika parlak ve yumuşack yapar saçlarını. Kerastase ninde ürünlerini güzel yapıyor. Birde ashley joy durulanmayan krem var o da güzel
Birkedilianne kaansmom kuaför markası wella saç maskesi şampuanları çok güzel ben onlardan kullanıyorum tavsiye ederim özellikle saçlarınızda boya varsa
Gizemlibirisi Saçlarım tam tarif ettiniz gibi 🤣 saç kremi kullanmazsam halim yaman. Bir de duş sonrası durulanmayan krem kullanıyorum ama yinede elimden kayıp gitmez 🤣hatta eşim elini saçıma atınca Bi daha çıkaramıyor 🤣🤣
kaansmom Gizemlibirisi aynı ya saç kremiyle yaşıyorum boyada yok saçlarımda olsa bide neler olucak Allah bilir 😂
Gizemlibirisi kaansmom aynen bende de boya yok. Tesettürlüyüm. Ev içinde saçımı görenler ayy nasıl gür ne güzel diyolar 🤣 ama onlara göre öyle. Tararken bile zorlanıyorum. Bir maşa yapsam 10 gün yıkanmasam bozulmaz o derece kalın telli. Ne kullandıysam fayda etmedi buradaki tavsiyelere bakıcam