canselcalgn 5 aylık bebeğim 4 günden beri kakasını yapamıyor. herhangi bir sorunu yok ama. Ağlama huzursuzluk falan ne yapabilirim
Fenty canselcalgn Bir şey yapmanıza gerek yok henüz 4 gün olmuş. Evde probiyotik yoksa bulundurun daha fazla geçerse süre bu durumlarda işe yarıyor.
Aselemine27 canselcalgn çay kaşığıyla zeytin yağı verin yapar benim kızımda öyle 4 5 günde bi yapıyor rahatsa sorun yok kabız olsa ağlar ztn belli olur poppsunada yağ sürebilirisn yaparken rahat yapar
Pamukanne1 canselcalgn poposuna zeytinyağı sıkın hemen yapar ben öyle yapıyorum ağzınada veriyorum 😊😊yada kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp uyarı veriyorum poposundan iyi geliyor
Glsn7581 canselcalgn benim de beşinci günde ya da 7 de yaptığı oluyodu ben balkabağı haşlayıp yiyodum ya da yeşil yapraklı sebzeler pişirip yiyodum
canselcalgn Aselemine27 mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı kattım ama öyle de olur mu? Evet ağlaması huzursuzluk falan yok
Aselemine27 canselcalgn olur öyle mamayla besleniyorsa arada hep koy yağı mama daha çok kabızlık yapıyor
Goktugbey canselcalgn poposunu uyarın kulak çöpü ile ucuna bebe yağı sürün dairesel şekilde masaj yapın makata