D1234 Kızlar oglum 1.5 yaşında dun ona argivit focus aldım eczaneden kullanan varmı faydasını goren bizimki iştahsız dı bugun başladım vermeye
Yaademm D1234 faydasını gorurseniz yazarmisiniz benim kızımda 17 aylık çok iştahsız napicam bilmiyorum
askbocusum_1 D1234 oğlum 33 aylık.kucuklugunden beri istahsizlik problemi var.argivit bir şişe bitti bizim ama dövüş değil bir iştah açılması görmedim.keske açılsa iştahı.en buyuk hayalim oğlumun doya doya yediğini görmek o kadar yani🤦🏼♀️
ikizerkekannesi D1234 2 şişe kullandım focus ama çok büyük etkisi olmadı ben iştah açmaktan ziyade eksik vitaminleri varsa ordan alsın diye kullanmıştım
mihrosum D1234 uretımi durduruldu diye biliyordum. Canım ıstah ıcın ocean balık yagı ve babybomb onerırım
D1234 askbocusum_1 argivit hangisi ben focus olanı aldım eczacı bu içerigi daha iyi dedı ondan olabilir mi acaba
Gamzeebrtu 1 senedir argivit kullanıyoruz boy uzamasına destek oldu diye düşünüyorum iştahsızlık için kan vermeni tavsiye ederim oğlum da iştahsızlık var b 12 eksik çıktı onun tedavisindeyiz