AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Melekannesiiiii Annneeeee bebiş diyor bana 😂 ölüyorum ölüyorummmmm 🥲♥️ Bir de anneciiim diyor. Allah’ım nasıl anlatayım ne diyeyim çok seviyorum çok🙈♥️
Mevacanimkizim Melekannesiiiii doğduğundan beri anne diye ağlıyordu ilk çok net söylediği zaman oturdum ağladım anniiii diyo koca sesli kızım 😍
NehirVolkan Melekannesiiiii kızım daha 3 buçuk aylık ama oğlumun anneciş babasına şekell bide minibüse minimüs demesi hala aklımda 😃
buselidunya Melekannesiiiii ilk kelimesi baba’ydı 😃 ama şu an en sevdiğim kelimesi “aa oooğğdaa” yani aa orda demek istiyor şair burda ama nerden çıkmış bu bilmiyorum😃😃
Denizmooom Melekannesiiiii tabiki babıldanmaları dısında bayadır anne diyor:) kayınvalidem hep sey der ben hep baba diyeni duydum anne diyeni ilk defa duyuyorum diyor 😅
efelettin İlk bilinçli olarak Anne dedi ama şuan en sevdiğim cümlesi “ Anne beni kuvancına ( kucağına ) al ” 😍
Tosbik_berram Melekannesiiiii Ayy gerçekten çok tatlı oluyor 😍😍 İlk baba ve aba demesi birazda anne diyor…🌸
BenMathilda Melekannesiiiii ilk olmaș zot dediğinde gerçekten coook hoşuma gitmişti. Hala yok(zot) deyişi cok tatli gelir 😍
EsilaMiracAyaz_Moms Melekannesiiiii Bebekken çıkardıkları bütün o abuk subuk sesler çok hoşuma gidiyordu da kızımın 4 aylıkken nedeeennnn diye ağlamasına bitmiştim 😂😂 Oğlumun da şu sıralar su istediği zaman doduyyy (doldur) demesi hoşuma gidiyor ❤️
Bugram_5 Melekannesiiiii ‼️Postunuzda yer varmı Linamıza‼️ ❣️Herşey Lina İçin ❣️ 📱 LİNA yaz 2498’e gönder. Tüm operatörler için geçerlidir. 1 sms 10₺ https://www.facebook.com/profile.php?id=100068526909734
agns Melekannesiiiii oğlum 7 yaşında şuan kaç aylıktı bilmiyorum ama ilk sasi dedi genelde babasını görünce derdi 🤭çok tatlıydı dünde beni leykel gibi bıraktın burda dedi leykel mi Allah’ım hala çok tatlı 😝😝