Denizmooom Melekannesiiiii tabiki babıldanmaları dısında bayadır anne diyor:) kayınvalidem hep sey der ben hep baba diyeni duydum anne diyeni ilk defa duyuyorum diyor 😅
efelettin İlk bilinçli olarak Anne dedi ama şuan en sevdiğim cümlesi “ Anne beni kuvancına ( kucağına ) al ” 😍
Tosbik_berram Melekannesiiiii Ayy gerçekten çok tatlı oluyor 😍😍 İlk baba ve aba demesi birazda anne diyor…🌸
BenMathilda Melekannesiiiii ilk olmaș zot dediğinde gerçekten coook hoşuma gitmişti. Hala yok(zot) deyişi cok tatli gelir 😍
EsilaMiracAyaz_Moms Melekannesiiiii Bebekken çıkardıkları bütün o abuk subuk sesler çok hoşuma gidiyordu da kızımın 4 aylıkken nedeeennnn diye ağlamasına bitmiştim 😂😂 Oğlumun da şu sıralar su istediği zaman doduyyy (doldur) demesi hoşuma gidiyor ❤️
Bugram_5 Melekannesiiiii ‼️Postunuzda yer varmı Linamıza‼️ ❣️Herşey Lina İçin ❣️ 📱 LİNA yaz 2498’e gönder. Tüm operatörler için geçerlidir. 1 sms 10₺ https://www.facebook.com/profile.php?id=100068526909734
agns Melekannesiiiii oğlum 7 yaşında şuan kaç aylıktı bilmiyorum ama ilk sasi dedi genelde babasını görünce derdi 🤭çok tatlıydı dünde beni leykel gibi bıraktın burda dedi leykel mi Allah’ım hala çok tatlı 😝😝
Wolverine Melekannesiiiii Ben de seni seeeviyo annee, Zeynoo sabah oldu hadi uyaaan Bebege yardım edinn 😂😂😂 24 aylık
MASALIMMMM Melekannesiiiii bebeğim 2 ay 13 günlük ve 2.aya girmeden baya bir şeyler söyledi agu gel anne diyor birfe alıştırdım hep ninni söyleyerek eeee eee diyorum sallarken uykusu gelince başlıyor kendiliğinden eee ee demeye anlatıyor bana uykusunun geldiğini 🤣🤣🤣