Bisracinarkartal İlk doğduğunda bebeğimin saçları simsiyahti,şuan kumral güneşte kahverengi oluyor hafif sarilıkta var Sizlerin bebislerde ilk siyah saçlı sonradan sarışın olan varmi acaba benimki kumralmi.kalir.kahvemi.olur sarımı olur 😊😊
LeMabelle Bisracinarkartal şuan bebeğim için yorum yapamıcam ama ben simsiyah ve saçlı bir bebek olarak doğmuşum sonra saçım sarıya dönmüş şuanda kumralım 😅
Dondurmalikahve Bisracinarkartal Foto atsaydim bebegimin saclarinin nasil degistigini gostermek isterdim 🤭 Ama anlatayim dogdugunda koyukahveydi 2. ayda kumral oldu 4 5 aylikken dokulmeye basladi cikanlar turucumsu oldu. 1 yasina dogru sari oldu sonra koyulasmaya basladi. Koyu sari suan. Amma cok renk degistirmis cocugum 🤣
JackDaniels Bisracinarkartal Yenidoğanken kahverengiydi saçları sonra hepsi döküldü çıkanlar açık kumral benim saç rengimde. Özellikle güneşte çok harika bi renk oluyor altın saçlı oğlum diye seviyorum😍
Saresi Bisracinarkartal benim kızım simsiyah saçlı doğdu. 13 aylık tamamen kahverengi daha da açılıyor ben de merak ediyorum 🤭
Bisracinarkartal Saresi evet benimkide öyle 4 aylık şuan genelde kumral ama ışık vurunca ve güneş te çok güzel bir kahve oluyor 😃bakalım sonuç nasıl.kalicak