1prensannesi06 Ya kızlar yarın misafirim var çaya gelecekler sanırım sizce ne yapıyım kurabiye ve browni kek yapmayı düşünüyorum akşamdan başka önerisi olan varsa yazabilirsiniz :)
birmelekannesiiio 1prensannesi06 kabak havuç tarator yapabilirsin çok güzel oluyo ben içine Mısır ve dereotuda koyuyorum üzerinede tereyağında tozbiber ceviz yakıp döküyorum herkes çok beğenmişti.. birde poğaça yada börek tarzı bişey yaparsın yeter bence
Pinarmete 1prensannesi06 börek tarzi yapın bide kabak mücver de guzel olur bence bide şehriye salatası yada patates salatası tarzında biseyler. Tabi bide tatli lazim
1prensannesi06 Krgztuba ayy kolay gelsin valla ben çaya gelirler diye tahmin ediyorum yine bi ararım ama garanti olsun 😂😂
Arc1993 1prensannesi06 poğaça/börek dereotlu poğaça harika oluyor bu arada. makarna salatası/patates salatası/kısır tarzı bi şey, yanına da kek kurabiye
1prensannesi06 Arc1993 poğaçayı akşamdan yapsam olur mu ki bebeğim gündüz uyumuyor gece hepsini hallediyim diyorum gündüze işim kalmasn
Buse60 1prensannesi06 poğaça yapabilirsin kısır veya arpa şehriye salatası yada bulgur salatası Internetten de bakabilirsin bir sury tarif var
Ayaz_35 1balkizannesi tebrik ediyorum sizi ben asla beceremem elimin lezzeti yoktur 😀geçen yapiyim dedim taş gibi oldu böyle börek çörek asla yapamıyorum 😊😊
1balkizannesi 1prensannesi06 sirke diyormu bilmiyorum ama ben sirkesiz yapıyorum 😋 Hep bunu yaparm harika bence içini felan çekiyor pişerke.
123_azra 1prensannesi06 arpa şehriye salatası yada patates salatası Mercimek köftesi Tatlı kurabiye yada serbetı tatlı Tuzlu kurabiye Pasta