Aliveannesi Aleynaseckin rica etsem benimkinede bakarmısınız 23 kasım tahmini doğum 16 kasımda doğdu erkek 💙
Erda ikizogul bana da bakar mısınız beklenen Doğum 03.07.2019 gerçekleşen Doğum 01.07.2019 erkek bebek
Seraa ikizogul 12 haziranda doğması bekleniyordu ama 17 haziranda doğdu kız bebek şimdiden teşekkürler :)
Denizkaratas ikizogul bizede bakarmısınız tam 40 haftalık beklenen gün doğdu 18 Haziran 19:10 Kız bebeği
Halosmom ikizogul acaba kredi kartsız ödeme yapılabiliyor mubuygulama almak için ve yıllık mı ücret aylık mı bilgisi olan yazabilir mi ? Kredi kartı kullanmıyorum bu arada
Zeydaneymen Haticemiray bizimkinin kasları hep çatık 😀 canı isterse gülüyor çok inatçı birde huysuz 😄
Zeydaneymen Haticemiray bizimkinin kasları hep çatık 😀 canı isterse gülüyor çok inatçı birde huysuz 😄
Haticemiray Zeydaneymen ay hiç sorma tükendim şimdiden uyandığında 10 dk oyalanıyor sonra son gaz devam
Zeydaneymen Haticemiray uykudan uyanınca keyfi yerinde oynuyor ondan sonra siz benimle ilgilenin diyor yanından ayrilanilene aşk olsun 😊😁
Zeydaneymen Haticemiray uykudan uyanınca keyfi yerinde oynuyor ondan sonra siz benimle ilgilenin diyor yanından ayrilanilene aşk olsun 😊😁
Egelihayat ikizogul bu nasil bise ben ilk kez duydum teşekkür ederim nasil hesapliyoruz neye gore hareket etmem lazim