Afra49_61 Merhaba annenler kızım bugün 6. Aşısını oldu suan da ateşi var koltuk altı başı bide vucudunda ama bacagında ayagında bişey yok böyle olan varmı lütfen yardım bekliyrm 😱😱
Nuran_nur Afra49_61 canım bizde dün olduk 6. Ay aşımızı Allha şükğr cok çıkmadı 37 oldu hemen calpol verdim 1 cay kaşıgı hem acısını alır hemde ateşi düşer diye sende ver bence vermediysen
2mavis Afra49_61 bizde yeni olduk.gecen hafta 2 gün gece cayir cayir yandi yavrum calpol.dolven dönüşümlü verdik 4 saatte bir ama çok etki etmedi gece duşta bekledik hep nerdeyse
Ikiprensesannesi Bizde ikigun önce olduk ama çok şükür ateş falan olmadı hemşireler ateş olursa bi çay kaşığı calpol ver demişti vermediyseniz bi cay kaşığı verin
Afra49_61 Ikiprensesannesi verdim hemen etkisini gösterirmi yani bölüm bölüm ateş olabilirmi bacaklar normal ama bacaktan yukarısı cok sıcak 😰
Ikiprensesannesi Olur tabi bazen kafasında olur başka yerinde olmaz kiyamam ya ınş cabuk etkisini gösterir sık sık kontrol ateşini ne zaman vermiştin ağrı kesici
Ikiprensesannesi Ederim tabi etmezmiyim söz konusu evlat olunca hicbirseye benzemiyor allah yardımcınız olsun inşallah yarına biseyiniz kalmaz geçer
Afra49_61 Nuran_nur verdim yarım saat önce suan aynı bez koyuyorum koltuk altına alnına dua edin bizim için 😰
Nuran_nur Afra49_61 Afra49_61 tabikide ediyorum etmez olurmuyum Allahım hemn acil şifa versin ince giysiler giydirin klimanın basında durun nerdesinz blmiyorum ama ben antalyadayım burası cok sıcak klimann basndan cıkarmadım ince giysiler giydddim calpol verdim Allaha şükür düştü eger düşmesse bence bi acile götürün ateş kötü bişey cünkü
Afra49_61 Nuran_nur dünden beri bi düşüyo bi cıkıyo 2 defa calpol verdim 2 defa banyoda yıkadım sürekli bez ıslatıp basına koltuk altına koyuyrm biraz daha bekliyxm olmazsa acile gidcm bu arada çok tşk ederim saolun