elalin Yulafli tariflere ne zaman basladiniz bir de ne marka kullanıyorsunuz eti lifalif olur mu bir de labne pınar markasi çok kullanılıyor çevremde kullanan var mı ve kahvaltı vermeye ne zaman basladiniz ? :) Son olarak yumurta ne marka veriyorsunuz
Milena11 elalin yumurta köy yumurtası alıyorum labne vermeye başladım ama şimdi peynir yapan birini buldum ona yaptıracağım ben erken başladım ek gıdaya 7 aydan sonra 3 öğüne çıktık sabah kahvaltı öğlen meyveli muhallebi akşamda kemikli sebze çorbası yulaf pirinç unu irmik tarhana hepsini og natural den alıyorum memnunum
Merlinlin elalin yumurta kesinlikle köy yumurtası güvendiğim yerden. Yulaf beyorganik glutensiz aldım hep. 7. Ayda başladım vermeye. Özellikle gece maması gibi veriyorum bazen de kahvaltıda. Yulafı haşlıyorum içine muz pekmez ceviz rendesi koyuyorum güzel yiyor. 💙
Dimitrina_kovaceva elalin 6 aylıkken kabız olduğunda yulaf armut kayısı zeytinyağı bile püre yapmıştım buharda pişirip bişey olmadı
Annelikmood Bende surda bekleyim yulaf konusunda bende kararsız kalmıştım organik olanları aşırı pahalı bence diğerlerini organik aldım ama yulaf çabuk tükenir sürekli o fiyata alınabilir mi bilmiyorum
Brutal-Betty Labne olarak Migros dandan bio gurme organik labne kullanıyorum yulaf Olarak da eti ince öğütülmüş yulaf ezmesi kullanıyorum
Milena11 annediyebiri valla benimki çok bayıla bayıla içiyor ekşi değil bence ama bilemem damak tadınız nasıl
Milena11 elalin önce sopuk suda birwz bekletiyorum tarhanayı karıştırıyorum ondan sonra soğuk suyla karıştıra karıştıra pişiriyorum. Kaynadıktan sonra ilik atıyorum içine biraz daha pişiyor en son sıcağı çıkınca zeytinyağ gezdirip veriyorum