Sedaras Arkadaşlar bebeğime biogaia kullanıyorum gazına iyi geldi kullanan arkadaşlar buzdolabında mı saklıyorsunuz bana dolapta sakla dediler ama çalkalayıp vermek gerekiyor dolapta ilaç donuyor ve çalkalanmıyor ayrıca ilaç çok soğuk oluyo ilacı kullananlar siz nasıl veriyorsunuz
SahinE Sedaras ben 2 aydır kullanıyorum dolapta durması lazım vermeden 5 dakika önce çıkartıp veriyorum
Alininannisi Sedaras 4 hafta oda sıcaklığında tutabiliyorsun üzerinde de yazıyor zaten. Her gün 5 damla verdiğim için 4 haftada da tüketiyorum ben buzdolabına koymuyorum yani.
MerveBozkayaAya Ben dışarıda tutuyordum ama dısarıda tuttugunda 4 hafta sonra bıtmedıyse atman gerekecek gercı 4 haftayı bulmuyo du bıtmesı
Anneoluncaanladim Ustunde açıldıktan sonra 4 hafta sureyle oda sıcaklığında tutulabilecegi yazıyor, illa buzdolabina koymak zorunda degilsiniz.
Tugra Anneoluncaanladim ya bşy sorcm ☺️ Benim bebeğim içinde gaz damlaları filan aldık ama sürekli ağzından çıkıyor gazı ve karnı ağrıypr Alttan çıkaramadığı için . Bu biogaianın faydası oluyomu
Sedaras Tugra bizde çok yararı oldu. daha önce zinco vermişti doktor bizde işe yaramamışt. Biogai iyi geldi
Anneoluncaanladim Biogaia nin dogrudan gaz cikarmaya bir etkisi olup olmadığını hiç birimiz bilemiyoruz 😊 etkisi bebeklerin bağırsaklarında varolmayan yararlı bakterileri cogaltması, bunun sonucu olarak duzenli bağırsak hareketleridir benim mantigimca. Ben de sadece bunu kullanmiyorum 2 aylik kızıma, destek olarak görüyorum biogaia yı. Yardımcı olabilmisimdir insallah.
sarem55 bebekten bebege degisir. ben 4 kez aldim. hicbi faydasini gormedim. agulinede buldum ccoozumu
Pelrenc Açılana kadar buzdolabında saklanmalı.açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklanmalı. Açıldıktan sonra buzdolabına koyarsanız bakteriler ölürmüş. Dün aldım eczaneden daha. Eczacı buz kalıbı ile birlikte verdi.gidene kadar dayansın ama açtıktan sonra buzdolabına koymayın dedi.prospektüste de yazıyor 👍🏽