BezduuuUMmmmmmmm Kızlar vücudumda böcek ısırığı gibi ısırıklar kızarıklıklar var ama evi ilaçladk bir tanr böcek yok kaşınor kaşınmaz bakıyorum bir şey bulamıyorum böcek felan yok ama böcek ısrığı gibi başına gelen var mı
Busegg BezduuuUMmmmmmmm bende oldu. Doktor cildin atopik olmuş dedi. Gözle görülmeyen akarlar olurmuş herkesi ısırırmış ama cildi atopiye dönenlerde böyle tepki verirmiş. Krem verdi işe yaramadı yatağını ilaçla demişti. Komple yatağımı kaldırdım her yerini söktüm süpürdüm sildim düzeldim
Busegg BezduuuUMmmmmmmm yok pikeler için demedim. Komple yatağı kaldırdım araları süpürdüm sildim yatağın üstünü sildim sabunlu bezdim yatağın üzerini de süpürdüm. Hatta imkanınız varsa karbonat serpip bekletebilirsiniz.
Busegg BezduuuUMmmmmmmm evet yatağınızın modelini bilmiyorum ama sadece yatağı değil kenarları toz birikebilicek her yeri süpürün. İnşallah sizde de işe yarar
Gulbeyz BezduuuUMmmmmmmm çok zor ölmeleri annemler bir yıl ugraştılar koltuk takımını yatagını attı annem 3 günde bir ilaçlama yaptılar herg0n dip köşe temizlik
annediyebiri BezduuuUMmmmmmmm onu bilmiyorum önünü alamadık taşındık hepimizi ısırıyordu gece. Yatağın içine bakın iyice. Taşındık yatağı değiştirdik
BezduuuUMmmmmmmm Aysnrblghn fotograf nasıl atılıyor bilmiyorum buraya uyuz nasıl olur onu da bilmiyorum atsam belki uyuz mı değil mi anlardınız