161525 3 ay 3 günlük oğlum iki gündür biraz emip kafasını çevirip bağırıyor kaldırıp hemen teklif edince geme çekip aynı şeyi yapıyor bazen kaldırıp diğer memeyi veriyorum devam ediyor bazen etmiyor neden meme reddi mi yoksa gazdan mı böyle yapıyor
yusufmertmom 161525 gaz da olabilir etrafı da keşfediyor artık , ilerleyen dönemde bunu oyun haline getiriyorlar
Ikra-5561 161525 gaz da olabilir burnu tıkalı da olabilir.yada etrafta dikkatını dağıtan bir şey varsa.benim kızım 7 aylık 4 aydır ki o da aynı
Mavis34 161525 gazdan olur muhtemelen gaz çıkarıp öyle devam etmeye çalışın benim bebeğim 5 aylık oldu gaz olmasada günde 2 3 etmeside öyle yapıyor şarkı söyleyerek emdirebiliyorum
161525 Mavis34 kaldırdığım gibi çığlık çığlığa ama çok üzülüyorum artık emerken kafasını çeviriyor gazdan diyip kaldırıyorum bu sefer memeden ayırdım diye bağırıyor
Pembebeyzmavi 161525 meme reddinde genelde bebek memeye yaklaşınca kriz geçiriyor. Sizinki ağzına alıyormuş ya gaz yada alerjik birşeydir
Ikra-5561 161525 diş sancısı da çekiyor olabilir.pes etmeyin temizlemeye ve birini emmezse diğerine çevirip emzirin
Azra_nasip 161525 bizde üçüncü ayı bitirmek üzereyiz yaşadık bu durumu ve arada hala basıma geliyor bebeği sakinleştirip sonra veriyorum. Her istemediğinde red olarak algılamayın