Buse60 Evet kızlar aksmaa tavuklu pilav çorba ve salata yapıcam sizler neler yapıcaksiniz söyleyin bakalım
blue5 Buse60 buzlukta manti vardi onu yapacagim ve mercimek corbasi. Canim hic birsey yapmak istemiyor.:(
ikiPrensesAnnesi20 sevgii_123 ohh ne güzel valla ben makarna dün yaotigim için bugün kahvaltı yaparım dedim eşin asker falan mı?
Isteboylebisey Minkpndam tarhana yap☺️ mercimek yapsan pilavda nohut var ikisi de bakliyat. Yayla yapsan pilav da var olmaz pirinç pirinç enniyisi tarhana sanki☺️
Kubraybars Buse60 Bende dolma sarmabide ezo gelin çorbası yapmayı düşünüyorum eşimle oruç tutuyordk ben az önce hasta oldum sancilaniyorum yetistirebilirmiym yemeği onuda hiç bilmiyorum walla🤦♀️
Ece Buse60 valla canım yöresel bir yemek yapacağım etli turşu aşı çok sevdiğim söylenemez birşey bulamayınca yapmış bulundum 😅 yanına ayran
marscicegi Buse60 kara lahana yemeği Patates çorbası :) Salata ben 3 çeşiti geçemiyorum nedense 😂burdaki menuleri şaşkınlık içinde okuyirum😂
mrvklncc Buse60 ay biz yemeği erken yedik mercimek çorbası körili tavuk pilav.akşama da kaşarlı pizzayla kedi dili yapacağım. Erken yemek yeyince devamlı akşama ne yesem acaba diye düşünüyorum 🤣🤣