Hercai88 Ruzgarcan koltuk yıkamak içinde izin istemezsin bee… Bu fırsatı vermeyin kocalarınıza lütfen. İlişkide bir köle gibi değilde birey olduğunuzu bilsin yani 😐 Çok üzülüyorum halen böyle şeyler duydukça… Hangi devirde yaşıyoruz
delirmeceler Ruzgarcan çok lekeliyse beyaz sabun ve sıvı deterjan sıcak suyla karıştır güzelce sil bekle sonra ıslak bezle sil sonra yumuşatıcıyla tekrar sil oda güzel koksun parlasın diye bende koltuk ve halı silme hastalığı var miss gibi oluyo
UraSsmom Ruzgarcan Benimkiler de çok kirlendi ben yıkamacıları çağırıcsm daha mantıklı çok kirliyse. Hem biz silsek ıslanır iyice kirler içine alır onlar makinayla temizleyip vakumluyolar buharla da temizliyolar. 4 saate kurur demişlerdi bana
Sevimliayicik Ruzgarcan bulaşık makinesi tableti ve parlatıcısı dan koyuyorum sıcak suya tencere kapağıyla siliyorum tertemiz oluyor
RasayiAA Ruzgarcan yıkamacıya verin kendimiz evde silince koku yapıyor bilmiyorum bendemi öyle tuhaf bir koku oluyor ama yıkamacı mis gibi yapıyor yeni gibi. Ben sene de iki kere yıkatıyorum bir baharda bide sonbaharda