B_annee Kızlar merhaba bebeğim 6 Aylık Çorbanın yanına Ruşemyli ekmek İstanbul halk ekmek yazıyor, hazır ekmek alıp çorbaya mı kattınız nasıl yaptınız
tugbahy6 B_annee hazır ekmek aldım ama bugün evde kendim yapıcam tam buğday unlu ve peynir altı sulu sizdw evde kendiniz yapın
Toprakseyran B_annee önce ekmeksiz olarak biraz em gıdaya alışmasın bekleyin bence. Midesine oturmasın sonra. Daha sonra ekmek içini azar azar doğrayarak verdim ben .
B_annee Snowglobe bende bu ay da verilir mi bilmediğim için hazırlıklı değilim ama listemizde var nasıl yapayım bilemedim
tugbahy6 B_annee sütü yoğurt ile kestirin ya da limon veya sirke ile Oeynir çıkıyor ortaya o peynirin suyu da o yoğutuvede ayrıntılı var kullanın pürelerine kahvaltılarına
Snowglobe B_annee siz bilirsiniz tabi ki. Ama daha ek gıdaya bile zar zor alışacakken ekmek biraz ağır. Ekmek bize bile yararı olmayan Bi şeyden bebeğe vermek ne kadar mantıklı. İlla bercem diyorsanız tam buğday ekmek verin
Snowglobe tugbahy6 hayır şimdiye kadar hiç Bi ekmek çeşidi vermedim. Tam 8 olsun belki o zaman veririm ona bile emin değilim
B_annee Toprakseyran ek gıda da 3. Hafta şuan öncesinde tadımlar yaptık yoğurt yedik bu hafta ekmek yazmış doktorumuz
Snowglobe B_annee valla ben hiç uymadım. Bizim doktor bulamaç listesi verdi resmen. Ben blw yaptım. Doktor hiç istemiyordu ama ben yaptım yine de. 😂