Reyna oğlum 20 aylık salı günü sünnet ettireceğiz, süreç nasıl işliyor, ve sünnet sonrası için verebileceğiniz tavsiyeler var mı ben keşke böyle yapsaydım sen böyle yap dediğiniz 😌 ve sizin bebeğiniz kaç günde iyileşti
asafmomyy Reyna şu an daha yeni sünnetten geldik bakalım uyuyo uyandıktan ne sonra neler bizi bekliyor
Ssda01 Reyna biz 5 aylık Ken yaptırmıştık 4.gün kontrolden önce duş aldırıp götürdük daha sonra her gün duş aldırıp suyun içinde biraz oturtmuştuk tabi biz karton bardak ve kantaron yağı kullandık canım onun dışında doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım 1 hafta da iyleşmişdi çok şükür sizede şimdiden geçmiş olsun
Zeliha27mira Reyna Kesinlikle göz merhemi alın. Ben oğluma kullanmadım başta herkes göz merhemi al vs dedi doktor başka krem verdi dedim geç iyileşti sonradan kremi aldık 2 günde kurudu yarası Terramycin di sanırım adı.
Deletedmom6261 Reyna 10 aylikken yaptirdik donuyordu cok korkmustm ama dusundugum gbi gecmedi sukur karton bardagi kestim pipisine degmeyecek sekilde koydum bezi ustune gecirdim bu cok iyi oldu bu sekilde bez pipisine hic degmedi bide sunnetten sonra bi bezle sariyorlar onu gelir gelmez cikardim bi yakinim cikar kuruyunca cikartmis onlar cocuk cok aglamis bize doktorumuz iki tane sprey verdi biri anestezi etkisiydi biride enfeksiyon kapmamamsi icindi
asafmomyy Reyna iğne vururken ağladı bide bizimki bacaklarının tutulmasını hiç sevmediği için ağladı evet canım bende yanındaydım☺️su an uyuyo bakalım uyandığında nasıl bir süreç bekliyor bizi
Reyna Ssda01 Zeliha27mira Deletedmom6261 Leyla0613 ipeku ipeku Klnccc Denizarden melasya cok teşekkür ederim kızlar suan yoldayım öyle okudum ama müsait olunxa daha dikkatli okuyacağım Ekvatoral
Leyla0613 Reyna bizim iyileşmede en önemli faktör kesinlikle şu oldu. Doktor iki krem verıyor bir antibiyotik biri ağrı kesici onları şeffaf buzdolabı poşedi gibi bir poşete sıkıp direk pipisine yapıştırmak her alt değiştirmede bunu yaptım. 4. Gün tamamen iyileşti şükür. Daha sonrada mutlaka pipi ucuna öasaj yaparak geri çekin zeytinyağı kullanın yada kantaron yağı yapışıklık olmasın
ipeku Reyna mrb canm 1ay olucak sunnet olali hemen hemen yasitlar bebeklerimiz valla ne yalan söyleyeyim ilk 3gun cok zorladı o agladikca ben agladim. Eve geldik birsey yoktu kostu oynadı ama ignenin etkisi gecince is basladi. Tabi doktor ilac verdi fitil ve surup ama ne fayda. Ve cok pisman olmustum keske daha kuccukken olsaymis diye. Cok zorladi yavrumu annemler olmasa kesinlikle yapamazdim. Cnku sunnet diye tutturmustum sonrasini hic dusunmemistim. Dikisli oldu ve her doktorun yontemi farkli sanırım ben bunu hic arastrmamistim cok meşakkatli pansuman sureci vardi o ilki çıkarken hele cok zordu. Yaklasik 10hun pansumani surdu 10gunde pansjmansiz devam ettik yaglara falan. Smdiki aklim olsa kesinlikle arastirirdim hani sunnet sonrasi pansumanı nasil oluyo diye kiminin mesela tek birgünmus benmki uzundu. Sukur suan tamamen geçti unuttuk ama o donem cok uzuldm
ipeku Reyna kullandiklarimizda agri kesici surup agri kesici fitil verdi. Orasi icin kantaron yagi antibiyotikli krem vazelin ve sprey vermisti
Klnccc Reyna 2 gün oluyor sünnet olalı çok şükür sorunsuz geçti ilk gün sadece çişini yapınca ağlıyor sonrasında bişey yok gibi oyununu oynuyordu sadece pansumanı düşmedi yapışmış kaldı öyle ağrı kesici şurup birde terramycın krem veriyorlar onları kullanın yeterli sizinki de çok kolay geçer hemen iyileşir inşallah şimdiden geçmiş olsun 😊
Denizarden Merhaba ☘️ lütfen doktorunuza her şeyi sorun ama her şeyi. Ben de oğlumu yeni sünnet ettirdim bir hafta da iyileşti öyle krem yağ vb hiç birşey kullanmadık biz. Doktorumuz sakın kullanmayın öyle her duyduğunuzu sürmeyin diye bizi baya uyardı. Biz sünnetten sonra her bez açmada batikon döktük pamukla falan sürerseniz aglayabilir biz şırıngayla az az akıttık pipisine. Bir numara büyük bez kullandık. İlk 5 günde karton bardağı altından kesip onu koyduk. Çok rahat ilerledi süreç bizim için bir haftanın sonunda da küvette ılık suda her gün 10 dakika oturttuk. Bir de hava alması önemli bir haftanin sonunda şuan 3 hafta oldu bez acmalarda 10 dakika falan havalandırıyorum. Pembelesmesi falanda bitti artık ☘️✨Geçmiş olsun inşallah iğne yaparken aglayabilir güçlü olun . Öncesinde uyuşturucu krem veya sprey sıktırın iğneye daha az ağlar.Biz sünnetten hemen sonra pansumani söktük yapışma olmasın falan diye zaten çokta önemli birşey değil o. 4 saatte birde yaşına kilosuna uygun şekilde ağrı kesici verdik. Artı olarakta iltihab kurutucu antibiyotik kullandık yine yarım doz.
melasya Reyna 17 aylikti sunnet yaptirdigimizda.szi korkutmak istemem ama bizim ck zorlu bir surecti.eve geldikten sonra o ilk cis yapisini unutamiyorum.ck acisi oldu biz tikaniklik oldugu icin acil sunnet yaptirdik sonrasinda sunnet yeri hemen iyilesmedi kanamasi oldu akintisi hele ck oldu.herkesin farkli ins sizinki rahat gecer.bezli oldugu icin bardak kullanmadik dr krem verdi suruldu .4. gunden sonra yikamaya suya oturtmaya basladik iyilesme hizlandi .yurume kosa ziplama surunme full du bizde tam en zor zamaniydi oturmadi bile hic o yuzden agrisini ck cekti yavrum.gecmis olsun allah damatliginida gostersin evladininizin
Ekvatoral Reyna ilk idrarını yaptıktan sonra hafif ağladı. Doktorumuz ağrı kesici vr antibiyotik vermişti. Antibiyotiği bitirdik ilk günler ağrı kesici verdim. Kantaron yağı da kullandım. Hijyene dikkat ettim. Doktorumuz yara tam iyileşene kadar bardak koyun dedi. Köpük bardak bulabiliyorsanız o daha iyi oluyor. Gerçi sizin yürüdüğü için daha rahat olabilir
Merveervam18 Reyna kesinlikle sünnet kilodu kullan oğlum yumurtalık ameliyatı olacaktı ben ondan almadım pet bardak koyduk ıslanınca yumuşuyordu sıkıntı oldu biraz benim oğlum da Temmuz 3 3 yaşına girecek gecen hafta sünnet oldu ilk gün sürekli ağladı 2 . Gün hiç birşey olmamış gibiydi işleşti şükür antibiyotikli krem var günde 2 defa sürdük iyi şuan