Adakuss Kızlar bebeğim ilk başlarda 3_4saat uyur kalkar emerdi 2 gündür 2 saat te bir emmek istiyor 2 ay 9 günlük bnm gibi olan var mı
Elisa34 Adakuss bizde iki aylık olduk aynen kesintisiz uyurdu şimdi yarım saat sonra uyanıyor 😪hiç bişey yapamıyorum
Ezram2121 Adakuss benim 26 günlük uyku faran yok 10 dk hemen uyanir şuan kahvaltım masada Bi elimm tlf da Bi elimde beşikte ay nasıl olcak bunun sonu ilk haftalarda ben uyandiliyodum şimdi ise o yatmiyor oof off
Hsytdlbs Adakuss büyüdükçe huyları değişiyor benim oğlum 11 aylik gece halen uyanıyor doyurucu yemekler yedirmeme rağmen uyanıyor ne yapacağımı bilmiyorum
Adakuss Elisa34 uyku yok gözümde bebek aşırı gazlı blr de eşim vardiyalı çalışyor gece de büyük uyumuyor bebek de aynı anda gerisini sen düşün
Ozgemre Benim bebeğim daha 22 günlük gündüzleri hiç uyumuyor kızlar sürekli ağlıyor normal mi bu yaaa 😪😪
Ozgemre Ezram2121 Merhaba hoşbuldum niye öyle oluyolar acaba en çok uyuması gereken zamanları değil mi
ssergecc Benimki de 2 ay 17 günlük son 1 haftadır gündüz uykusu yarım yamalak uyuyor sürekli uyanıyor geceleri de zor dalıyor daha çabuk uyanıyor atak zamanlarıymış bu zamanlar
Adakuss Elisa34 Amin cnm sana da kolay gelsin valla düzelt geri dağıtır öldüm anam öldüm bebek de blr yandan 1 dk oturmak istiyorum ama nafile