Kralkralice Kızlar günaydın patates salatası yapicam ama Marul kırmızı lahana havuç maydanoz var bunlarla olurmu ilk defa yapicam başka ne giriyor icine
yokdahaneler Kralkralice ben yalnız taze soğan ve marulla yaparım, diğer saydiginiz malzemelerle yapılanı daha önce ne yedim ne yaptım.
Minnakkk Kralkralice varsa taze yoksa kuru sogan koyabilirsiniz bir de sumak ve karabiber cok yakısıyor salataya bol eksili olması lazım
Duyulurum Kralkralice bol limon da önemli ayrıntı. Sarımsak varsa ezip sosuna ekleyebilirsiniz güzel oluyor. Ben kuru soğan da ekliyorum ama olmasa da olur tabi. Baharah sumak karabiber ve nane kullanıyorum ben
Rabiia Kralkralice ben klasik yerine yogurtlu mayonezli yapıyorum cok daha lezzetli oluyor istedigin gibi malzemelerini ekleyip cikarabilirsin özellikle mısır ve tursu cok yakısıyor
Deletedmom_22 Kralkralice olur neden olmasın . Bende havuç,maydanoz , yeşil soğan, marul bunları katarak yapıyorum sadece. Lahana vs katmıyorum onları sevmediğim için
esrefiMahlukatAnasi Kralkralice bunlarla çok lezzetli oluyor ☺️ yiyeceklere afiyet şifa olsun şimdiden.