Sedaekrem Kızlar bebekleri göz rengi ne zaman tam bellı olur dogdugunda masmavıydı su an 5 aylık ve Yesıl sizinkiler nasıl
kirmizibasliklikiz_ Sedaekrem valla bizim 7.-8. Aya kadar masmaviydi. Sonra donmeye basladi. Yesil gibi oldu. Suan 11 aylik degisik bir rengi var bizde anlamıyoruz 😂 gri diyen oluyor yesil diyen oluyor ela diyen oluyor ama kimse anlamiyor 😁
Asli1453 Sedaekrem 6 aya kadar oğlumun gözleri maviydi sonra yeşile döndü ve şuan 19aylik yeşil kaldı tabi eşim ve benim de göz rengimiz yeşil
Mavisanasi Sedaekrem valla kizimin goz rengi doğduğundan beri mavi bazen yesil oluyo gibi bilmiyorum ama kuzenimin goz rengi 2 yasindan sonra kahverengi oldu yeşildi normalde
Barlisko Benim oglumunda maviydi şimdi mavi yeşil arası bişey olarak kaldi 10 aylık benimde gözüm yeşil 8 aya kadar degisir sonra.degismez diyolar genelde
Umutluuu Sedaekrem 10 aya kadar maviydi şimdi 15 aylık olacak kızım haki yeşil-gri arası ☺️ Ablam sütten kesince açılabilir rengi diyo ama bakalım. Bu arada ben yeşil gözlüyüm eşim kahve.