hogwarts 6 ay 4 günlük bebeğim var ve hasta biraz soguk algınlıgı var ıhlamur versem olur mu? çorba vermeye ne zaman başladınız bebeğe? tavuk suyuna çorba yapsam versem diyorum
Zeliha27mira hogwarts O aylarında çorba da ıhlamur da verdim canm ilikli kemikli çorba tavuk suyuna çorba hep yapardım.
agacsizkoala hogwarts 5 buçuk aylıkken tadımlara başladığım için ben o dönemlerde çorba veriyordum, eğer alerjisi çıkmadıysa çorba verebilirsiniz. Bize doktor ıhlamur yan etki etmez verin demişti
ArdicEge hogwarts 5-6 tane ıhlamur cicegini(sadece cicegi) bir cay bardagı kaynamıs suda 5 dk bekletip verebilirsiniz🙏🏻 6.ayda tarhana corbasına ilikli kemik suyu koymaya basladım ben doktorumuzada danısarak.
UcuBulunamayanBant hogwarts 4bucuk ayda başladık biz tadimlarla çorbalara falan 5bucukta geçtik yarı yarıya kullan tavuk suyunu ağır gelmesin ben öyle yapıyorum ohlamurda verebilirsin doktorumuz ıhlamur icirebilirsin demişti ben 2 3 güne bir 1cay bardağı kadar veriyorum
hogwarts agacsizkoala bende 5,5 aylıkken başladım tadımlara patates havuç kabak brokoli karnabahar bal kabagı avakado verdim ama yine de korkuyor ınsan
sarmaliklahana hogwarts 6 ay 5 günlük bebeğim. Sabah kahvaltıda 30 cl ıhlamur veriyorum. 1 gün sabah kahvaltı da 1 gün boş 1 gün akşam yatarken veriyorum🌸 Corbayada başladık biz ek gıdaya erken başlattığım için 1 ay önden gidiyor gibiyiz suan yani. Sabah kahvaltı yapıyor ikindi de meyve akşamda corba yada sebze yemeği olarak. Gece full emiyor. Günde 1 veya 2 seferde mama verıyorum. Dişimiz çıkmadığı içim 2 numara mamaya devam ediyoruz suan için.
sarmaliklahana hogwarts yani şöyle 3.5 aylıkken diş kaşıması için elma ayva havuc verıyordum arada eline zaten.o ara ellerini kullanmayı da öğrensin istedim. Ama tam tadıma 4.5 aylıkken başladık o da işte günde 1-2 çay kaşıgı yogurt 1 gün boş bıraktım başka gün meyve püresi yaptım peynir rendesinde rendeledim çay kasıgı ucu ile cıkan suyunu verdim. 5.aya gelince artık günde 2 ürün olmak üzere yedirmeye başladım yavaş yavaş. Şimdi 6 aylık işte normal yemeğe gectik şükür alejiisde cıkmadı birşeye 😇