ilkgozagrimmmm Kızlar ben daha önce sporla ve diyetle 30 kilo verdim tabi bekardım.Evlilik,doğum vs derken yine kilolu kaldım. 2 gündür Leslie yapıyorum. Fayda gören zayıflayan yardım 😀
dostumdostum ilkgozagrimmmm canım bende 12 gündür yapıyorum ve baya farketti sıkılastım baya bacaklarım falan 40 dk yetiyor sonrada mekik çekiyorum bide dukan birasıyla yapıyodum bıraktım onu şimdi yapın mutlaka😍
Eslemsi ilkgozagrimmmm 1 hafta leslie arti 3 gun kabak detoksu ile 2 kilo vermistim. 68e indim sonra gebe kalmisim yksa verirdim daha da. Kabak detoksu muhakkak yap 3 gunde en az 2 kilo gidiyor. Leslieylede sıkılaşmistim bacaklarima pant bol gelmeye baslamisti onuda 1 hafta yap sende anlican demek istedigimi
Derinmavi ilkgozagrimmmm üç haftadır aralıklı oruç ve leslie ile sıklaştım ben gözle görülür bir fark söz konusu bebeğim 1 yaşında emziriyorum sütümde de azalma olmadı leslie kesinlikle sıklaşmada çok etkili gebelikten önce 5 hafta yapmıştım o zamanda baya iyi gelmişti
Glsn7581 Bir iki gün yapıp bıraktım zor gelmisti şimdi bebeğim zaten 3 ay 22 günlük hiç vaktim olmuyor
ilkgozagrimmmm Glsn7581 seninki daha küçükmüş canım zaten tatlı,ekmek yemesen gider. Ben tutamadım boğazımı yedim 😀
ilkgozagrimmmm Eslemsi Hangisini yapıyorsun. Birde emzirirken yapılıyor mu hemen deneyeyim kabak detoksunu. Gerçi benimki büyüdü 18 aylık sıkıntı olmaz heralde
Eslemsi ilkgozagrimmmm ben emzirirken yapmadim kizim 2 yasindaydi neredeyse yaptigimda. Rastgele yaptim her videoyu denedim diyebilirim ama 45 dakka assasini yapmadim hic diblenmeden 45 dakka yani
Ebrararin ilkgozagrimmmm hamileyken 26 kilo aldım ilk 3.5 ay kızım emdi sonra Bi başladım tam 3 ayda 23 kilo verdim hiç bırakmadım.ama sabah kalktım ilk işim aç karnına tarçınlı Türk kahvesi ve leslie ben birde termal sauna takim aldım süper zayıfladım 3 ay fit gezdim yine hamileyim bu sefer 6 kilo aldım son ayım akıllandım tabi 😀,
Ebrararin ilkgozagrimmmm ekmek makarna pilav sdc bunları kestim bol salata ayran yoğurt tavuk balik sebze ne varsa yedim aburcuburla zaten aram yok zayıflamanın tatlıyı ağzıma sürmedim bitter çikolata kuru meyveler le giderdim tatlı ihtiyaclarimi
ilkgozagrimmmm Ebrararin Bende bekarken ne güzel zayıflamıştım.Hamileyken öyle yedim ki pişmanım 😀 tam 32 kilo aldim. Şuan 12 kilom var kalan yeni başladım inşallah veririm. Leslie kaç yaptın ne kadar yaptın? Termaller işe yarıyor mu ? Bidaha bende hamile kalırsam asla yemicem 😀 Sende sağlıkla al kucağına 🤲
Mv08 Ebrararin benim de kızım şuan o aylarda diyetisyne başvurdum ama bi türlü düzenli yapamyrm sporda olmuyo nasıl iradeli olablrz bu konuda yaa böyle sanki ömrümün sonuna kdr bu kiloda kalcm hep diyet yapmak zorunda kalcakmşm gibi hissedyrm
ilkgozagrimmmm Ebrararin En büyük zaafım tatlı zaten onu kessem vercem. şimdilik yememeye çalışıyorum
Ebrararin ilkgozagrimmmm tarçınlı Türk kahvesi tatlı ihtiyacını kesiyor alışkanlık haline getir hergun iç bak nasıl vericeksin benim kadar tatlı yiyen ben daha görmedim 1 tepsi ıslak keki 2 öğünde yiyen var mı Bi kutu baklavayı bir büyük kunefeyi beni aç bırakın ama tatlisiz bırakmayın derdim aç gezerdim bildiğin ama tatlı delisiyim
Ebrararin ilkgozagrimmmm leslie ilk 30 dk sonra 45 dk sonra göbek hareketleri var onları yaptım 1.5 saate tamamladım termal süper bisi iyiki vermişim o parayı 1 yerine 5 terledim