saripapatya_ Kızlar bebeğim hapşırıyor burnu akıyor soguk algınlığına hangisi iyi gelir 1 Yaşında suan tam 12 aylık hangisi iyi gelir hangisini kullanmalıyım ve günde kaç defa ne kadar olmalı kullananlar varsa yazabilir mi
Memolininannesi saripapatya_ çocuktan çocuğa değişir iburamınde çok etkili aferinde birini deneyin fayda görmezseniz anlarsınız size yaramadığını
MiniKaya saripapatya_ oğlum hasta olduğunda doktora götürdüğümüzde evde ikisinindd olduğunu söylediğimde iburamin kullanmamı söylemişti 5 gün
Burcu011 İbiromin iyi geliyor bizede ama doktorumuz tavsiye etmiyor 2 yaş altına hiç kullanılmamalı demişti
Esra26 saripapatya_ Doktorumuz iburamin zero’yu önerdi bize de, hapşuruk ve burun akıntısı vardı, hafifletti diyebilirim, tamamen geçirmedi şu an.
MiniKaya saripapatya_ biz 9 aylıktı ilk kullanmaya başladığımızda uygun diye biliyorm ama yinede araştırın yanlış bilgilendirmek istemem
saripapatya_ BenMathilda suanda merkezden uzaktayım canım birde haftasonu malum yazacak doktor yok birine ısmarlicam o bana getirecek hangisi iyi olur bilemedim
BenMathilda saripapatya_ Yok uygun mu diye sorduğunuz için oyle dedim. Şimdi kafama göre uygun demem doğru olmaz. Bebeğinizin durumuna göre doktorun uygun olani vermesi daha doğru olur ama, 12aydan küçüğe doktorlar veriyor demek istedim
Alparslanmirzabyrm Peditus kullanıyoduk biz günde 2 sefer 1 çay kaşığı diğerleri çok ağır çocuklarım boğazını yakıyo
Meteninannesi52 saripapatya_ iburamini doktorumuz 2 yaş altı içn uygun degl demişti oğlum 33 aylık aferin fe yarim olcek sabah öğle akşam veriyoruz o da tam degl
saripapatya_ Meteninannesi52 evet canım iburamin üzerinde de yazıyor zaten 2 yaş altı icin uygun değil diye ama doktorumuza mesaj attım sordum danıştım oda bana peditus önerdi ona da bakacak olursak eğer peditusta 6yas altı icin uygun değildir yazıyo anlam veremedim. Doktor 2 yaş üstünü önermedi de 6 yaş üzerilere kullanılan peditustan almamı söyledi bende kendi fikrimce iburamin daha yatkın geldi en azından yaşına yakın bi şurup peditusa göre o yüzden iburamin başladım yani 2 yaş daha masum geldi