Melikem Boğazlarım acıyor Burnum tıkanık bu yaz gününde😒ve agzımın kenarları yara oldu su topladı yardım edin en etkili çözüm kalkamıyorum
Nimiko Melikem ıhlamur için bol bol bal zencefil lımon karışımı yapıp Bi kaşık ye hemen su içme üstüne ağzının kenarlarında Kı yaralara dıkkat et bebeği öpme göz için kullanılan teremiciyn pomat var onu surebılırsınız yaralarınıza bıde parol içip yatarsan ız baya toparlarsanız geçmiş olsun
Nry Melikem çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bebekle zor oluyo,, bende bu ara rahatsızım😒. Bitki çayı falan için nane limon kaynatın, inşAllah çabucak iyileşirsiniz bebeğinize dikkat edin.
Nimiko Melikem ne demek bende bebeğim küçükken çok hasta oldum sanırım yorgunluk uykuzusluk tan vücut yorgun düşüyor. Burda kaynana görümce eş postları na yorum yağar ama gerçekten fıkır almak isteyen annelere yazmaz kımse. İlaç ismi vermek doğru değil ama evde yapılabilecek bıkaç işe yarar yöntem tavsıye edebılırız. Tekrar geçmiş olsun
Bircicekbirbocekannesi Melikem canım bal zencefil zerdeçal ve çekilmiş çörek otu bu dördünü karıştır ye baldan 3 4 tatlı kaşığı diğerlerinden 1 tatlı kaşığı koy. Toparlarsın hemen Allahın izniyle. Birtanede parol at. Bu dediklerim elinin altında hep olsun. En ufak soğuk algınlığında hemen toparlanıyor insan.
Ecocan Melikem Allah sifa versin korkutmak istemiyorum ama bogazi agriyan herkesede uyarmak ihtiyaci hissediyorum arkadasim in bi akrabasi bogaz agrisindan vefat etmis bogazi agriyomus doktora gitmemis bogazinda iltihap patlamis sanirim sonra beyne pihti atmis ve vefat etmis doktoruda bogaz agrisini ihmal etmeyin mutlaka doktora gidin onemsemezlik yapmayin demis sakin yanlis anlmayin amacim korkutmak degil sadece uyari bu yazinizi okuyup gecmeye gönlüm razi olmadi bi durumu bile bile
Melikem Ecocan çok tesekkur ederim canım gttım doktora farenjit olmuşum sprey verdi boğazın için duyarlılığın için çok tesekkur ederim Allah razı olsun
Minikkus Melikem 2-3 kasik bal 1 kasik zencefil 1 kasik kekik 1 kasik sinir otu bunlari karistr ye garanti veriyorum hicbirseyin kalmaz
busraevli Merhaba sevgili anneler Haziran ayında Bebelac ile Anne Bebek Buluşmalarını Bursa-Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik. Etkinliğe katılan annelerimizle çok güzel bir bağ kurduk ve bunu Facebook'ta bir grup kurarak pekiştirdik. Sizleri de grubumuza bekleriz. Bebeğinize özel beslenme desteği, uzman söyleşileri, kampanyalar ve sürpriz hediyeler için linkte paylaştığım grubumuza üye olabilirsiniz. https://www.facebook.com/groups/333361857587160/