yasacmalamalo Kızlar selam 8 aylığız daha önce böyle hiç olmamıştı kızım şuan saat başı uyanıyor sadece emiyor ve ek gıda alıyor
Adkut yasacmalamalo aynen bu gece bizim de öyle. Bu ayki atak haftasına mı girdi yoksa dişlerden mi diyorum. İlk dişi çıktı. İkinci yüzünden mi acaba?
91817161 yasacmalamalo Zeynep49 benim kız 11 aylık doğduğundan beri öyle bu saat oldu daha uyumadı uyku düzeni sıfır
Babyfacee yasacmalamalo benimki de öyleydi altından besin alerjisi çıktı. Kakasında mukus ya da kan gördünüz mü hiç
HilallC Benimki saat başı uyansa şükredicem akşam 11 de yatırıyorum gece 1 buçuk 2 gibi kalkıyor sabah 6 buçuk gibi yatıyor uyku düzeni asla yok ne yaptıysam olmadı kafayı yemek üzereyim
busraaldemir1485 HilallC yalnız değilsin 😂 benim kızım da 8 aylık gece 11de yatıp 2 de kalkıyor saat 6 ve yeni yattı şuan gündüz uyuyor gece uykusu yok, benim de geçen gündüzüm bir oldu
HilallC yasacmalamalo gündüzde 1 - 1 buçuk saat yatıyor nereden buluyor bu enerjiyi anlamış değilim ama şunu bilmiyorumki benim çocuğum uykuyu sevmiyor dogdugu günden beri başka bi açıklaması olamaz