Senaelif1 Bir sütün yetmiyor vakası yüzünden mama başladım yalnız sadece gece veriyorum 23 30 da verdim gece ama saat 3 bebeğim hala uyanmadı bende uyanmasa da verdim gece sürü değerli diye normalde saat kaçta verip gece uyanmasa da emzirmem gerekiyor mu
Annesiballisiii Senaelif1 hayır gece beslenmesine gerek yok ilk 3 ay öneriyor doktorlar gece beslenmesini sarılık olmasın diye bebeğiniz 3 aydan büyükse o uyanmadan doyurmaya çalışmayın ileride alışkanlık haline gelebilir.
Gizemgt59 Doğduğundan beri gece sadece uyandıkça emzirdim. Kilo alımı iyiyse doktorunuza danışıp öyle yapabilirsiniz acıktığı zaman uyanıyor bebekler
Senaelif1 1 aylık bebeğim çok uzun uyudu ben o uykudayken emdirdim 11.30 da verdik 6 ya kadar uyudu ama ben 3 te emzirdim
Mimoza-kizim Senaelif1 canim daha bebegin kucukmus 3 saatte bir emzir yada mamasini ver en az 2 aylik olana kadar sonra 4 saatte bir verirsin 3. Aydan sonra bebeğin acikinca kendisi uyaniyor zaten 🥰 bende mama ve sagarak anne sutu veriyordum mamayi geceleri veriyordum ki daha rahat uyusun heken acikmasin bende dinleneym diye hala oyleyix suan 12 de yiyor uyuyor sabah 5 bucukta uyaniyor sonra 8 bucukta uyaniyor oyle yani gece 1 kere uyanip besliyorum sadece
Senaelif1 Mimoza-kizim ben ilk defa verince korktum kan şekeri düşmesin diye hiç uyanmayınca ben verdim uyku arasında sabah 6 ya kadar uyudu çünkü gece uykusu olmadığı için gündüzleri huzursuzdu bende mama başladım gündüz ben emziriyorum ama
Mimoza-kizim Senaelif1 korkma canm sadece mamayla beslenen bebekte saglikli buyuyo anne sütüyle beslenen bebekte saglikli buyuyo ikisiyle beslenende ben hem sagip veriyorum hemde mama veriyorum beni emmiyor geceleri mama verip uyutuyorum oyuzden uzun saatler uyuyo midesine oturdugu icin sindirimi daha zor mamalarin oyuzden uzun sure tok kaliyor
Senaelif1 Mimoza-kizim yani ben sütten kesilir diye çok korkuyorum sadece o yüzden mama yanlısı değilim ama gece gerçekten bende çok yorgun oluyorum en azından gündüz çekiliyor ama gece hiç çekilmiyor çok bitkin oluyorum
Mimoza-kizim Senaelif1 uykusunda verirsen memeden düsmeyebilir tam bilmiyorum yanlis bilgi vermeym canm ama bebekleri uyandirip emzirmenin nedeni aktif emmesi ve emmeyi ogrenmesi icin uyandirilip emziriliyormus ben biberonla verdigim icin uyandirmadan veriyordum