melmus5851 Bebeğim sürekli memeyi çekiştiriyor. Gazı olduğu için yaptığını düşünüyorum ama çıkardığım zamanlarda da yapıyor 😣 çekiştirip çekiştirip tekrar almak istiyor. Sütüm de var aslında anlamıyorum var mı bu durumu yaşayan anneler 😓
Ebruferit melmus5851 bizde de aynı 4 aylık oğlum sıkıyor agzonda kendinı birde geriye atıyor ve guluyor🙄🙄
Ballar Benimki süt gelmeyince ağzında sündürüyor resmen tutuyo başını diğer tarafa çeviriyor benim meme pert ama sütüm var diyorsunuz bilemedim🤨
otose_san melmus5851 kızım 2 buçuk aylık arada mama veriyorum ve aynı durum bizde de var. memeyi çekiştiriyor, kendini geriye atıp gülüyor, yetmiyor suratını memeye sürtüyor 😅
Seydaiscan otose_san sizde gülmeye başlarsanız onun oyun olduğunu anlayıp daha çok çekecektir ve bu ileride daha çok sıkıntı olacaktır.bence hayır deyip gülmeyin... Bir de dişleri kaşınıyor olabilir çünkü benim oğlumda öyle yaptıktan sonra dışı çıkmıştı
MayneymisAltintop Dişleri kaşınıyordur yada sütün tazyiği az geliyordur. Oldum olası sağ göğsümden az süt gelir kızımı oradan emzirirken ısırmaya çalışır, çekiştirir, kafasını geri atr
Defnem_ melmus5851 bebeğiniz kaç aylık benimki 3. Aya giricek doktoruna sordum sütü hemen bitiriyo artık dedi sonra da oyun yapıyomuş memeyle
Aysimam melmus5851 ❤️ Benim kızım da aynını yapıyor süt az tazyikli geliyor diye düşünüyorum değiştir anne öbür memeyi ver demek istiyor olabilir