929621 6 aylık bebekle düğüne gitmeli miyim ses falan salonda nasıl olur acaba düğün kuzenimin gitmem de gerekiyor tabikii
Nuray23 929621 2 mi 3 aylık mi net hatırlamıyorum o zamandan gitmistik. Pusetinde yatıyordu büyüdükçe bebek arabasina koydum.
Tecrubelianne 929621 ben dogdugundan beri sokakardayim dugun piknik ev gezmesi avm 3 yasina gircek bisey olmadi git valla 😀
Alminazli 8 aylıkken gittim uyku saatini denk getirdim uyutmayip mis gibi uyudu bebek arabasında grlin davullarla girdi gıkı çıkmadı 2 saat uyudu kalktim oynadim ettim mis gibi he bide kulaklarina pamuk kapattim ani seslerle irkilmesin die😊
Defneninannesiiiiii Yeğenim benim düğünümde öyleydi misler gibi uyudu sadece salonlar soğuk veya ceryanli olabilir ona dikkat et derim
kaganege 929621 Bende düğünlere de gittim,avmyede,oturmayada,tatile de. Çok kasmak hiçbir zaman iyi değildir insanin korktugu başına gelir. Cok şükür hiçbir şey olmadı
Zey-yus50 929621 ben üç aylıkken gittim beş aylıkken gittim bu hafta yine iki tane var bide iki çocukluyum arabada şaşkın şaşkın etrafa bakıo uyuya kalıyo filan büyüğünede zaten müzik olsun hareket olsun bide düğün pastası ondan mutlusu yok😅
Tugce 929621 düğündeki desibel bebek sağlığı açısından uygun değil. Kaldı ki corona da var. Ben olsam gitmem, gitmiyorum. En yakın arkadaşım evlendi gitmedim. Gitmem için kardeşim olması gerekir. Ona da bebeği götürmem
EkiminAnnesi 929621 kuzenimin düğününe 50 günlükken gitmiştim ben de sorun olmadı. Ses sisteminin konumuna göre bir yerde durun o zaman zararı olmaz