Nurn Merhaba güzel anneler😃doğumdan kaç ay sonra adet olmaya basladınız? 3 ay oldu hala olmadım ilişkide tereddüt ediyorum ya bşy olursa dıye( korunduğu halde).kanda gebelik olup olmadıgı nezamn belli olur acaba?
Damlasu23 Nurn Bende sezryan doğum yaptım şimdi kızım 3 aylık olucak spiral taktirdim öyle kanamam oldu regil ne zaman oluyorum bilmiyorum üste kalsın bakalım kimler ne diyo
Gizemmm22 Nurn ilk 2 ay adet olmadım canım sonrada düzensiz gelmeye başladı gecikme de oluyor ama yapçak bişey yok
balyanakannesi2901 Nurn bende sezeryan oldum 49 gün oldu doğum yapalı 40 ım çıkmadan bir hafta öne kanamam bitmişti dün bi kanamam oldu çok az a geliyor acaba adet mi oldum yoksa hala lohusalıktan mı die düşünüyorum nasıl anlayacam adet kanaması olduğunu hiç bilemiyorum
Dila97 Nurn tam 5 bucuk ay sonra oldum normal dogum. Bebegim emmeyi birakti 1 hafta sonra regl oldum.
Sudee96 Nurn bebeğim tam 3 aylık olduğu gün regl oldum sezeryan doğum. Ayrıca bebeğimi sadece anne sütü ile besliyorum. Sizin suan regl olmamanız normal
Tuba Nurn ilk doğum sonrası 8,5 ay sonra olmuştum. İkinci doğum sonrası 4,5 ay sonra olmuştum. İlişkiden 12-14 gün sonra falan belli olmaya başlayabilir.