handEmir Kızzlar selam bebeğinize gece uyurken çorap giydiriyor musunuz? 5 ay 11 günlük bebeğim şimdiye kadar giydirdim ama çevremde ki insanlar giydirmemem gerektiğini söylüyor ne yapsam bilemedim ??
Esen3535 handEmir çorap değilde ayaklı pijama giydiririm ben üstüne uyku tulumu oda çoraplı oluyor ama altına giydiririm pijama corapsizsa sadece uyku tulumu giydiriyor ekstra çorap giydirmiyorum
Snowglobe handEmir üstünü açtığı için giydiriyorum ben külotlu çorap ile yatıyo normal çorabı çıkarıp ağzına sokuyor çünkü daha tehlikeli hal alıyor öyle de
Merveensarelisa handEmir iki cocouguma da yatarken giydirmedim ayaklı pijamalar giydirdim düşün biz bile çorapla uyuyamıyoruz daralıyoruz sıkılıyoruz insan rahat edemiyor herkes öyle mi bilmiyorum bende öyle çorapla yatamam yani bebeklerde öyledir diye düşünüyorum
kadirefeninannesi handEmir ben 3 ay oldukdan sonra bıraktım çorabı gaz dönemi bitiyor ya oyuzden bence onlarda rahat hareket etmeyi istiyordur.😊 Zaten kış gündüzleri hep çorap ve kat kat giyiniyorlar gece biraz hafiflemek iyi olacaktır
simiyyy Sıkı bir çorap giydirmeyin kan akışını yavaşlatır ama eviniz soğuksa giydirmek zorundayım derseniz biraz bol çorap giydirebilirsiniz
esiladerininannesi 6 ay 27 günlük yaklaşık 2 haftadır çorap giydirmiyorum ve daha rahat uyuduğunu fatk ettim
Seymaemre-asya34 handEmir 5 aylık giydirmyrm zaten sürte sürte çıkaryr bazen birde battaniye filan sıcak evimde