Gozde001 Kızlar merhabalar kızım 4.5 aylık 5,6 gündür farkettim bezi böyle kokuyor gibi cişi ilaç gibi kokuyor normal mi tedirgin oldum sormak istedim bilgisi olan var mı
Deletedmom143 Gozde001 Malesef ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bizde . 4 ay 3 günlük oğlum nasıl oldu bilmiyorum bu enfeksiyon 🤦♀️😔😔
Ugggg Gozde001 su azmi içiyor .benimkindede var aynı sorun yarın doktora gidicez genel kontrol bakalım ne dicek .su verdigim zaman püskürtüyor bugün ölçüye bakıyorum yatasiya 125 ml su içmiş olucak acaba 6 aylık bebek için bu yeterli mi .bende idrar yolu enfeksiyonu belirtisimi diye korkuyorum.
Ejderhahavva Gozde001 bol bol su içirin oglumunda öyle bir sorunu vardı tahlil falan temiz çıktı sonucu bol su içirdikten snra aldım.suyu seven bi bebek değildi çok şükür yaz diye bol bol içiyor şu an yinede bi götürün doktora tahlil vs yaptırın
MerveAtalay Benim kizim da 3 aylik 1 aydir cok kotu agir kokuyor surda bekliyim bende bi cevap veren olur belki
Deletedmom143 MerveAtalay oğlum beyaza yakın bi kaka yapmıstı bir sabah ona istinaden götürdüm tabi idrarı da kokuyordu farkediyordum tahliller ultrason filan çekildi doktor idrar da enfeksiyon var ona bağlı mesane kanaması olmuş biraz dedi ilaç verdi ilaçlar bitince sünnet önerdi bize
MerveAtalay Gozde001 aynen benimkide oyle sadece koku var canim icime bi kurt dustu simdi doktora goturcem
Busraarden Bizde ateşten gitmiştik doktora idrarında komu varmi demişti ve o an farkettimki evet Var. Tahlil yapıldı ve idrar yolu enfeksiyonu bebeklerde sık olur dedi antibiyotikle atlattık biz ihmal etmeyin canim
Miniminimini Busraarden _YanakReisinAnnesii vallaha bende doktora götürdüm bundan 1 ay önce egzama dedi mersem kullandığı şampuan mustelanin kremini aldim vucut ve şampuanı yüz kremi inan 2 günde gecti